Bezárhatják az óvodákat és betilthatják a tömegrendezvényeket Szerbiában az újinfluenza miatt. Eddig öten meghatak, hat embert pedig lélegeztetőgépen tartanak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Jövő héten ???.....szóval ez program szerint terjed .....
kramermoni
@barew7: igen az félelmetes!!! - de én , mint laikus szeretnék megkérdezni a kommentezők közül valakit, ha ez igy igaz Ukrajna- Szerbia- /s mivel Újvidéken is van megbetegedés/ nem evidens lenne akkor a határzárat elrendelni?! most már teljesen megrémisztenek gondolom nem vagyok egyedül ezzel? két kicsiny gyermekem....mindenki fél-jen? kapunk tájékoztatást vagy hagyatkozunk erre "az előre megirt forg.könyvre" , minden hasonlat sántit, de irhatnám: O.Walles:l984.???!!!! fikció? vagy valóság?
kramermoni
Csak azért irta példaként O.Welles -t,mert a mü adaptációjaként elhangzott /rádióadásban/ az emberek valóban elhitték a földönkivüliek szállták meg a földet, szóval akkor most ezt akarják- v. mi az igazság,mártmint az influ járvány tekintetében?
barben
A cikk szerint az összes súlyos egyúttal krónikus beteg is, rájuk pedig nem csak a a H1N1, hanem valamennyi fertőző betegség fokozott veszélyt jelent.
Az esetek emelkedésének számából lehet számítani arra, hogy egy járvány tömeges méretet ölt-e éppen, de ez a pár száz ismert eset sztem azért nem az a kategória.
A hivatalosaknak korrekten tájékoztatni, a sajtónak korrekten tudósítani kéne, és mindjárt kevesebb lenne a fölöslegesen aggódó ember.
Épp kórházban vagyok, és elmondhatom, hogy a legkevésbé aggódnak emiatt. Védőoltás megvolt, liftes a tömegben használ maszkot és ennyi.
Az a baj, hogy ennek az egésznek a kezelése a kezdetekkor el lett szúrva.
bigyibogyo
@barben: naluk megvolt az oltas, johogy nem aggodnak.

@barew7: erre valo a matek. ill a statsiztika. figyelik a megbetegedeseket, es jo esellyel megutjak becsulni mikor eri el azt a szamot amikor mar jarvanynak hivhatjak. semmi misztikus sincs benne :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.