Totális futballsikert ünnepelnek Kolozsváron: a CFR labdarúgócsapata a román bajnokság után a Román Kupát is megnyerte, így három év alatt hatodik trófeáját is begyűjtötte. Pászkány Árpád klubtulajdonos számára a futball még mindig szenvedély, és nem üzlet.

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: kronika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dinozakuszka
A Pászkány kemény fickó...még mindig Demjánnal biznisszel? Amúgy tényleg le a kalappal, nagyot sikerült elérni a Kolozsvári csapattal. Tényleg nagyon jó visszhang lehetne ha dél-kelet Európa legnagyobb csapatává tudná kinőni magát egy magyar tulajdonos által eltartott klub. Mint látszik, nem kell föltétlenül angol milliomos ide hozzánk sem, és lehet nagy eredményeket elérni.
rooney
csúcs!! ügyes a legény! Földim látszik...Sepsiszentgyörgyi születésű! Megvehetne egy magyar csapatot is..hátha lenne már itt is igazi foci fellendülés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.