Egervári Sándor értetlenül áll Huszti Szabolcs ma megjelent nyílt levele előtt, amelyben a válogatott szereplést lemondó középpályás élesen kritizálja a nemzeti csapat körül uralkodó légkört. A szövetségi kapitány egyetért Huszti levelének első felével, de a második részén megdöbbent.

Forrás: Nemzeti Sport
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luciferi
Ne értetlenkedj, Egér! Husztinak teljesen igaza van!
nagypapa
Én meg Egervári meglepődése előtt állok értetlenül,mert bármi is motiválta Husztit nyilatkozatában,amit mondott teljesen megfelel a valóságnak! Valóban nem szabadna a nemzeti válogatottért szurkolókat hülyíteni,a műsorvezető pedig ne azt mondja,amit álmában látni szeretne,hanem amit a néző a televízióban maga is lát!Ne mondja senki a rossz játékról,azt hogy jó,az egy helyben topogásról azt,hogy "fejlődés",a Moldova elleni meccsről,hogy "reményt keltő",a svédek elleni mérkőzés előtt,hogy "vagyunk olyan jók,mint a svédek","meghódítjuk Ukrajnát,meg Lengyelországot","van esélye a magyar válogatottnak"- az utóbbi három Orbán szüleménye... Ezt ne vegye át Egervári,vagy felülről irányítják ismét a nyilatkozatokat? Tragédia lenne!
luciferi
@nagypapa: jól látod! Kézi vezérlés......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.