Súlyos pénzeket kell kifizetni, ha a mai német-magyar Eb-meccsen valaki enni vagy inni szeretne. A stuttgarti szurkolói zónában csillagászati összegeket kóstál egy pohár sör, de aranyára van a bornak és a kolbásznak is.

Keményen megy a lehúzás Stuttgartban – Ennyibe kerül a sör a foci Eb mai helyszínén

Fotó: 123rf.com

A stuttgarti szurkolói zónában a sör ára meghaladja a 2500 forintot, míg egy üveg borért akár 11 ezer forintot is elkérhetnek. A sült kolbász ára is tetemes, több mint 3300 forintba kerül. A magyar válogatott ma este 18 órakor lép pályára a házigazda Németország ellen.

A kölni szurkolói zónában még 6 euróért lehetett sört és sült kolbászt kapni, amikor a magyar csapat 3-1-es vereséget szenvedett Svájctól. Ma azonban Stuttgartban a magyaroknak lehetőségük nyílik a javításra, de a szurkolóknak magas árakkal kell számolniuk. A Pénzcentrum információi szerint itt a sör ára 6,5 euró, ami jelenlegi árfolyamon körülbelül 2575 forintot jelent.

A radler és az alkoholmentes sör is hasonló áron kapható, míg a különböző üdítőkért 5 eurót, azaz körülbelül 1980 forintot kell fizetni. A fröccs fél literje 8 euróba kerül, ami majdnem 3170 forintnak felel meg. Aki pedig egy palack bort szeretne vásárolni, az egy Pinot Gris vagy Pinot Noir közül választhat, mindkettőért 28 eurót, azaz közel 11 100 forintot kell fizetnie.

Az italokhoz itt is hozzá kell számolni a letéti díjat is, ami a poharak esetében 2,5 euró, azaz 990 forint, a műanyag üvegeknél pedig 50 eurócent, azaz mintegy 200 forint.

Az ételek árai is borsosak: a sült krumpli adagja 5 euró, a sült kolbászé 8,5 euró, egy panini 8 euróért kapható, míg egy tarte flambée (elzászi hagymás lepény) 11 euróba kerül.

Forrás: penzcentrum.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Nagy kunszt!Ez nálunk a Balatonnál és más mészaros hotelekben mindennapos és még esemény sem kell hozzá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Dr. Proktor: Gondolom neked sem ismerős ez a nyilas géza,mert elég muszka szaga van!Még itt is érezni a megyénkben!Főleg mikor a szájából ömlik a fekália!
Géza
@Dr. Proktor: Putyin nem gyilkol gyerekeket, mint a zsidók.
Dr. Proktor
@Géza: Gyilkoltat - ami még rosszabb!
Amúgy hallottál Dr. Mengeléről? Zsidó volt?
Dr. Proktor
@balos: Van ilyen eszement volt iskolatársam is, egyedül a tények zavarják a vakhitlerhitében..
Géza
@Dr. Proktor: Hallottál Heródesről?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.