Nagy László, a Barcelonával spanyol bajnok világklasszis átlövő három év kihagyás után hétfőn csatlakozik a világbajnoki selejtezőre és a londoni olimpiára készülő magyar férfi kézilabda-válogatott keretéhez.

A 31 éves játékos, aki a hétfői sajtótájékoztatón maga jelentette be visszatérését, még ma elutazik a veszprémi edzőtáborba a csapathoz, amely vasárnap és jövő szombaton a norvégok ellen vív vb-selejtezőt.

Nagy legutóbb 2009-ben játszott a magyar válogatottban, azóta különféle indokokkal maradt távol, sőt, tavaly februárban hivatalosan is lemondta a válogatottságot, s már közel volt ahhoz, hogy felvegye a spanyol állampolgárságot. Végül a megadott határidőig nem tette le az esküt, így nem játszhat a spanyol válogatottban, s úgy döntött, visszatér Magyarországra.

Az még nem dőlt el, hogy a Barcelonát - ahova még egyéves szerződés köti - mikor hagyja el, s mikortól lehet az MKB Veszprém játékosa.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyevi_biro
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Igazad van, de nem a gerincet fizetik hanem a játék tudását.
Egy hatalmas sz@rkupacnak tartom.
silber13
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Túl finoman fogalmaztál...
Darthon1
Hol van a NAV ilyenkor. Miből fizette ki a csőd szélén tántorgó klub a horribilis lóvét neki? Ha pedig Orbán körei dobták össze állami pénzből, akkor sikkasztásért börtönbe velük.
A csapat megszerezte az olimpiai részvétel jogát enélkül a majom nélkül is. Orbánnak rettenetesen szüksége van egy "Aranycsapatra", mert az elviszi a reflektorfényt a tehetségtelen impotens kormányzásáról. Sajnos így már azért kell hogy drukkoljak, hogy kiessenek. Pedig a Nagy nélküli CSAPAT megérdemelte volna a sikert. Így bármi lesz az eredmény, az értéktelen lesz.
Nagyapám mondta régen, fiam mindegy, hogy mekkora darab szar van a bablevesben, azt már nem esszük meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.