Rákay Philip tanácsadói vállalkozásának tavalyi bevétele igencsak lecsökkent, de már 2022-ben sem a főtevékenységéből volt a legtöbb bevétele. 

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, az elmúlt négy évben több mint 2 milliárd forintot költött a kormánypárti Megafon hirdetésekre. Drága volt Deák Dániel, Bohár Dániel és Rákay Philip facebookos megjelenése is, ám a kormánypárti influencer és producer vállalkozásával kapcsolatban most friss információk váltak nyilvánossá – írja a Telex.hu

Megbicsaklott tavaly Rákay Philip vállalkozása, már előtte is egy ingatlanbizniszből származott a cég forgalmának nagy része

Forrás: Facebook/Rákay Philip

A frissen feltöltött cégbeszámoló szerint a Norton Consulting Zrt. már 2022-ben sem a főtevékenységéből szerezte a forgalma jelentős részét, hanem egy ingatlanbizniszből. 2023-ban viszont nem volt ingatlanos együttműködése, a tanácsadói tevékenység pedig hasonlóan alacsonyabb számokat produkált, akár csak 2022-ben. 

A Norton Consulting 2023-as nettó árvbevétele 277 millió forint volt, szemben az egy évvel korábbi 625 millióval, egyéb bevételből pedig 165 millió forint érkezett. Ezek az eredmények pedig a profiton is látszódnak: míg 2022-ben 1,3 milliárd forint adózott eredményt könyvelhetett el, ez 2023 csak 99 millió forint volt. 

Forrás: Telex

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Azért nem kell aggódnunk kálmánnak maradt mit a tejbe aprítani. Ahhoz képest, hogy egy jelentéktelen figura a fidesz tehetős "üzletemberré" turbózta.
jáger laszló
Végre oda került Kálmán ahová való!
Felejtsük L kategóriába!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.