A londoni olimpia két magyar úszóbajnokát, a 200 méter mellen aranyérmes Gyurta Dánielt és a 10 kilométeren győztes Risztov Évát felkészítő edző sem a hétfői minisztériumi, sem a keddi állami ünnepségen nem kapott elismerést. A londoni olimpia másik hat aranyérmét összehozó sportolók trénerei mind átvehették a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét, a legeredményesebb szakember nem

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
Nem fideszes az biztos! nyalásra megy minden!
ágimami
Elég szomorú, hogy ez megtörténhet!! Szégyellhetnék magukat az "illetékesek"! Szerintem ehhez kevés az "elnézés"! A magaslat tetején áll aki erre illetékes!!
marlin
Nem elfelejtették, hanem azér, mer ez a Széles is egy liberálbolsevik, oszt jónapót!!
Kérdés persze, hogy ócska emberek ócska kormányától kell az a "kitünteteés"??
gibgab
Újra és újra elmondom, hátha meghallják: Felháborító! Gyurtának és Risztovnak most nagyon-nagyon ki kellene állniuk érte felháborodásuk kinyilvánításával. Ez erkölcsi kötelességük lenne! Ugyanígy-a többi úszóval együtt-Baloghnak Gyárfással szemben tanúsított magatartásával kapcsolatban is! Itt már mindenki birka?! Már a sportolók is?
ideals2012
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik a dolog, de kérlek, segítsetek! A barátnőm teljesen ingyen odaadná a kétrészes szép fehér, jó állapotban levő (alsó-felső szekrény) konyhaszekrényét valakinek, csak el kellene vinni, a Bp. II. kerületből! A mellette lévő szomszéd nénije pedig a 6 fiókos fagyasztóját, ami azt mondja, működik, csak az ajtaját kell beállítani. A szomszéd néninél még van egy automata mosógép is, ha másnak nem, hát alkatrésznek. Segítsetek megszabadulni ezektől, kérlek Titeket! A segélyszervezeteknek nem kell. A Nők Lapja meg a Családi lap szerk. már nem foglalkozik segítéssel (minek is?), a Vöröskereszt dettó.. - Szóval, lécci segítsetek! (A kerületi lomtalanításkor nem merték beengedni a lomokra vadászókat a házba... )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.