Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatottal megszakítás nélkül három olimpiai aranyat nyert szövetségi kapitány nem hosszabítja meg szerződését.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
El tudnám képzelni akár miniszterelnöknek is.
töky
El tudnám képzelni akár miniszterelnöknek is.
silber13
Dénes bácsi! Korán tetszett feladni! Ez nem méltó Önhöz..

Dénes bácsi! Véleményem szerint, aki mindennek tudója jelenleg és a múltban! Nem kellett volna tán bedobni azt a bizonyos törülközőt. Ön annál még sokkal többre hivatott, semhogy egy ilyen elcsúszás miatt mindent befejezzen! Ha lehet, ne tegye. Régi mottómmal zárom soraimat, amit nem én, hanem nálam sokkal bölcsebb ember mondott anno: " Hajtsd a megfontolás vánkosára a fejedet, mielőtt felhúznád a cselekvés papucsait! " / Mondta ezt régen Nasszedrin Hodzsa /
Bármiféle döntést is hoz, ami amúgy szíve joga, hosszú, boldog és sikerekben gazdag életet kívánok Önnek és kedves családjának...
1951
Azt azért őszintén remélem - gondolom, hogy sokan vagyunk így ezzel! -, hogy Kemény Dénes magas állami kitüntetéssel tud visszavonulni egy sok éves, sok sikert hozó edzői tevékenységéből!Remélem, hogy az illetékeseknek is eszébe fog jutni és méltó körülmények között fog ennek átadására sor kerülni, ha kell, soron kívül is!
Szívből köszönöm Kemény Dénesnek és a csapatnak a sok-sok izgalmas meccseket, a nagyon komoly eredményeket! Ahogy mondani szokás sportnyelven: szép volt fiúk, szép volt Dénes! További jó egészséget, hosszú boldog éveket kívánok Neki és k. családjának!
silber13
@1951: Sajnos -bár igazad lenne - attól tartok, túl sok ebben a kérdésben a "HA". Ha az illetékeseknek egyáltalán eszébe jut, HA pozitív lesz a hozzáállásuk, és érdemei teljes elismerése mellett döntenek és HA nem felejtik ki bármilyen névsorból, miként a legutóbbi botrány esetében, nos akkor az fog történni, amit te is, én is, meg még rengetegen remélnek ill. elvárnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.