A londoni olimpia kalapácsvető-bajnokával szemben garázdaság miatt folytatnak eljárást, ám úgy tűnik, emiatt nem kell lemondania az aranyérmeseket megillető életjáradékról.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Azért itt volt előtte egy kurvázás is a bugris postás részéről, amikor még csak a Pars barátnője ült a kocsiban. Addig volt bátor amíg egyedül ült a hölgy. Én ki is szedtem volna a kocsiból a majmot. Beugat felnőtt méretű embereknek aztán meg rohan feljelentést tenni. Gerinctelen seggnyaló. Amikor kurvázott akkor is közfeladatot ellátó személy volt, tehát a becsületsértésért kapjon tízszeres büntetést és azonnal ki kell rúgni, hiszen közfeladatot ellátó személyként nem viselkedhet így.A törvény védi, de nem egyoldalúan, ez a védelem visszafelé is igaz. Neki sem szabadna így viselkedni. Ez így lenne tisztességes. Ha pedig ezért elveszik Pars járadékát, akkor a helyében a torkát is elharapnám.
QQCSI
@Darthon1: Érdekesen látod a dolgokat.
Szóval valaki bátran szabálytalankodhat,
akadályozhat másokat a munkájukban.
A postásnál nem szakadhatott el a cérna,
csak neked és Parsnak kell elnéznünk a bugrisságot?
Tudod, ha valaki egy mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyen parkol,
joggal mondja a jogosult, hogy hülye kurva, szemét strici, akármi...
Nem szép dolog, de jogos. Jogosabb, mint Pars reakciója.
Darthon1
@QQCSI: nem mondhatja jogosan, mert akkor jogosan csapkodják ki a fogait. Nem állítottam, hogy Pars nem érdemel büntetést. Amit elkövetett azért büntessék meg. Itt arról volt szó, hogy a postás elbújva a közfeladatot végző személy státusz mögé, bugris módon viselkedett. Akit fokozottan véd az igazságszolgáltatás, azt fokozottan is kellene, hogy büntesse, ha azzal visszaél. Megtehette volna, hogy telefonál és a rendőrjárőr megbüntette volna a szabálysértésért Parsot. De nem teheti meg, hogy amíg csak egyedül van a nő, addig kurvázásig fajuljon a beszélgetés. Amikor pedig nem várt módon egy nőnél nagyobb "állat " jelenik meg, akkor rögtön a rendőrökhöz szalad. Ez az ami nálam kiverte a biztosítékot kedves QQCSI, furcsa, ha ezt pont te nem érted. A másik cikknél én úgy láttam egyébként, hogy kapubejáró elé állt és oda nem tudott bemenni a postás, tehát nem rokkant parkolóba állt. De ha ez így is lett volna, mindkettő egy sima szabálysértés. Amit viszont a postás elkövetett amikor Pars még ott sem volt az Becsületsértés vétsége. Mindezt mint közfeladatot ellátó személy követte el. Ne legyen kettős az a mérce! Ha nem postás majom lett volna, akkor most esetleg könnyű testi sértés lenne a vád. Tehát mindkettő ugyanolyan súlyú tettet követett volna el. Így viszont csak a postást védi a törvény és ezek szerint ő bármit megtehet, elbújva a státusza mögé. Remélem eléggé körbemagyaráztam!
Most már csak egy kérdésem van, nekem miért is kellene elnézned a bugrisságot?
QQCSI
@Darthon1:
Most már csak egy kérdésem van, nekem miért is kellene elnézned a bugrisságot?
"Én a fogait csapkodtam volna ki."
"Tehát azonnali kirúgás és legalább öt év börtön vár a postásra a becsületsértés miatt."
"Ha nem postás majom lett volna..."

Nos, ezek a mondatok nem igazán kulturált viselkedésre vallanak.
Az egész történet majd a bíróságon kiderül, de a lényeg az, hogy
a közlekedési kultúra nem áll magas fokon és nem csak Pars esetében.
A mozgássérült parkolást a példa kedvéért hoztam fel,
mondhattam válna ezer másikat is.
Az emberies viselkedés egyre kevésbé fordul elő sajnos.
Darthon1
@QQCSI: vannak akik egy pofon után is csak nyelnek egyet és elsomfordálnak. Én nem ez vagyok, az első idézet ezt takarja és vállalom. A második ténymegállapítás volt és nem volt benne bugrisság. a harmadik pedig következik az elsőből. Az számomra nem ember, aki bőszen sérteget egy nőt, aztán amikor megérkezik a lovagja és felelősségre vonja ezért a tettéért, akkor szalad a rendőrökhöz. Szintén vállalom. A közlekedési kultúra pedig valóban rossz. De azért egy szabálysértés elkövetőjét már ne akarjuk rögtön börtönbe zárni! Ráadásul a postás, ha nem ebben a szerepében tetszeleg akkor simán egy verekedés szabálysértésébe keveredik. Esetleg magánvádas könnyű testi sértés vétségébe, de mivel ő is aktív résztvevő volt egy becsületsértés erejéig legalább, ezért kétesélyes lenne a dolog.
Te QQCSI, csak nem vagy postás, mert akkor rögtön ezerrel kérek elnézést? :-)))))
QQCSI
@Darthon1: Ez egy korrekt válasz volt a Részedről, ezért nem is kell tovább csatáznunk, azt hiszem. :)
Nem vagyok postás, de a postásunk rendes csávó, az előző is az volt, meg az azt megelőző is. Igaz, ők kerékpárral és kismotorral közlekednek/tek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.