Jól teszi, ha ügyvédet fogad Pars Krisztián - írja a Blikk. A londoni olimpia kalapácsvető-bajnoka számára rosszul is végződhet(ne) az az ügy, amelybe péntek délután keveredett a szombathelyi 4. számú postahivatal előtt.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Nem kívánom Parsnak, hogy letöltendőt kapjon, de egy felfüggesztett nem ártana.
Talán rájönne, hogy bár a sport teljesítménye tiszteletreméltó, azért neki sem szabad többet megengednie magának, mint az átlagos polgárnak.
Sőt, neki kellene jó példával elöl járnia, többek között az ifjúság példaképének lennie.
QQríkú
Ő is csak egy ember tehát rá is az való ami a többire.
Ha egy rühes cigányra nem mer ránézni sem a rendőr akkor őt se bántsák.
Darthon1
Fogadjon ügyvédet és azonnal jelentse fel a postást. Aki közfeladatot lát el arra a hivatalos személyek számára fenntartott védelem és kötelességek az irányadók. Tehát a postás kvázi hivatalos személyként kurvázta a barátnőjét. Tehát azonnali kirúgás és legalább öt év börtön vár a postásra a becsületsértés miatt. Ennek fényében bizonyára rögtön nem akar hivatalos személyként szerepelni a gyökér.A leírás szerint csak addig volt bátor a hős postás, amíg a nő egyedül volt. Én a fogait csapkodtam volna ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.