Azt állítja Orbán Viktor (a felcsúti Puskás Akadémia honlapján olvasható hosszú interjúban): „A kommunizmus idején politikai cél volt, hogy az emberekkel megutáltassák a futballt... A kommunista vezetés ’56 után általában veszélyesnek ítélt mindent, ami nemzeti összetartozást és – mint ’56-ban – közös cselekvést eredményezett. Ezeket tudatosan szétbontották, sőt szétbombázták a szellemi élettől a csapatsportokon keresztül a politika világáig.”

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
A kommunista diktatúrák alatt voltunk világbajnokok és olimpiai bajnokok is!!
1990-től számíthatjuk a tényleges hanyatlást!! A Miniszterelnök pedig nem amnéziás, hanem "nagyonbeteg"!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dubitus
@silber13: Arra nem gondolsz, ha félidőben halálra röhögi magát az ellenfél, akkor mi nyertük a meccset?
vukkocska
Én azért nem járatnám le magam, hogy ilyen hülyeségeket beszélek. Puskás, Kocsis, Cibor, meg a többiek ténlyeg világklasszisok voltak Utána tényleg leült egy kicsit a foci, mert legalább a fele kint is maradt, nehéz volt őket pótolni. De azért Alberték idejében is nagyon sok jó focit és rangadót lehetett látni. Már rangadókról nem is beszélhetünk, mert olyan lapos az egész. Attól, hogy ez a nem normális ember focipályákat épít, és adóinkat saját kényére-kedvére pazarolja, nem lesz jobb a foci. Mondanám, hogy orvost, de már annyira zavarodott, hogy nem képes felfogni a saját állapotát.
sóher
Beteg elme mindene a foci - miért az emberek pénzéből éli a hülye mániáját félkegyelmű Ceausesku!
Yeromos
@marlin: A nem nyertünk világbajnokságot, 2 db ezüstérem (1938, 1954)
egyszer voltunk EB bronzérmesek (1964) és háromszor nyertünk olimpiát (1952, 1964, 1968) De amit írtál azzal maximálisan egyetértek.
marlin
@Yeromos: Kösz valóban nem tudtam, csak "tippeltem"!! (mert nem szeretem a focit!!) :))
Rézangyal
Ez hülye! Az én gyerek és fiatal felnőttkorom az "átkosban" zajlott. Akkora foci élet volt, hogy ihaj. A Fatus is focimániás, már rosszul voltam tőle, ha közvetítés volt. Azt az üvöltözést...:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.