A magyar labdarúgó-válogatott 2-2-es döntetlent játszott Románia csapatával pénteken a Puskás Ferenc Stadionban - zárt kapuk mögött - rendezett világbajnoki selejtezőmérkőzésen, így 32 éve nyeretlen ősi riválisával szemben.

Az első félidőben Vanczák Vilmos fejesével szerzett vezetést a magyar csapat. A fordulást követően Adrian Mutu a 68. percben ugyan 11-esből egyenlített, ám két perccel később Dzsudzsák Balázs szintén büntetőből volt eredményes. A hosszabbítás második percében "hidegzuhanyként" Alexandru Chipciu egyenlített.

Egervári Sándor együttese így öt mérkőzés után tíz ponttal a vb-ezüstérmes hollandok mögött a pótselejtezőt érő második helyen áll csoportjában, a románokat jobb gólkülönbségével előzi meg.

A magyarok kedden Törökországgal találkoznak Isztambulban.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kecskes laszlo
@pesti: magunkra húztuk,mert a második félidő felétől már teljesen elfogyott az erőnk,hiszen a gólt is igy kaptuk,mert védőink egymásra rogytak .
entero
@adrenalink: Szerinted ki mer nekem így ellentmondani??:-))
adrenalink
@entero: A szó köztünk szaladgáljon, van Benned valami velőtrázó...:)))
paparazzi
@Dr. Felipe: Na, 0 pontnál már csak több lehet. Erről beszéltem. Nem játszottunk jól, de a két csere majdnem eldöntötte a meccset még így is a javunkra. Ezért szép a foci. A románok ma sem voltak meggyőzőek. Nüanszok fognak dönteni.
Dr. Felipe
@paparazzi: Hát a három pontos rendszerben az egy pontnak kevés az értéke ráadásul a románoknak sokkal jobb a további sorsolásuk mint a miénknek. Bukarestből csoda lenne pontot rabolni mert ha ott kikapunk a románok elénk kerülnek.
Pilóta
... lehet, hogy a törököket 2-3 góllal megverjük, a román meccs pedig tiszta, semmi esélyt nem kapnak, a 2-2 ért büntetni fogjuk őket:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.