Ma a magyar labdarúgás jobb annál, mint amennyire az üzleti élet támogatja. A magyar futball egy komoly dolog, érdemes befektetni, sőt, becsületbeli ügy. Orbán Viktor szerint így állt a magyar foci 2010-ben, és most úgy tűnik, hogy kezdenek révbe érni a dolgok. Orbán csapata feljutott az NB I-be, több szenvedő klubnál pedig megjelentek a pénzemberek az elmúlt években. Az Origo megnézte, hogy kik irányítják a magyar labdarúgást.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
A világ labdarúgásának élvonalából 25 év leforgása alatt sikerült egy 40-50 év lemaradást elérni . Gratulálok minden szakembernek sportvezetőnek és politikusnak akiknek alapos összehangolt kitartó munkával sikerült ezt összehozni . Aki látta a macabi -győr visszavágót az érti miért mondom azt amit mondok A magyar bajnok és a jegyzetlen ismeretlen egy közepes színvonalú focit játszó izraeli csapat között mérföldnyi különbségek vannak mind játéktudásban ,csapat taktikában ,atlétikai képességekben ,fejben .
Aki másképp látta az szupervak ! :-( A sportújságíróknak üzenem nem kell szépíteni mert már elegünk van hogy nem azt halljuk és olvassuk amit láttunk .
Üdvözlettel : Nyilasi Tibi,-Törőcsik András- Kiss László , Eszterházy Márton ,Ebedli Zoltán ,Pölöskei Gábor ,Szokolai László ,Fazekas László ,Garaba Imre színvonalú játékhoz szokott és azon felnőtt footballrajongó :-(((((((((((((((((((((((((((((((
S Tibor ( dömdödöm )
Dalton
Ez nem lehet kérdés!
AZ IDIÓTÁK!
Csak ezek tehetik nemzetközileg összemérhetetlenné a magyar focit!
Ez a színvonal, egy átlagos európai ország labdarúgásában legfeljebb a NB V-VI. osztályának felel meg!
A magyar foci,még viccnek is baromság, mert sok-sok milliárdot vesz a zsebünkből, s vágja a zsebére ez a sok szemét agyatlan, semmihez sem értő "fociúr"!
coyote3
Ez a szerencsétlen flótás nézte tegnap a meccseket???
honeykiss
Én mindíg azt hallom,hogy sz...t sem ér a Magyar foci...de akkor ezek az "urak" csak tudnak valami okosságot, hogy ennyit kaszálnak belőle...lehet van nekik egy jó nagy mosodájuk ?...
mátmar
Nem baj, ha mindenhol leégünk! Az a lényeg, hogy az egyszemélyes fociguru továbbra is élni tudjon a hobbijának. Kerül amibe kerül! Úgy is mi fizetjük!
deviance
szerintem ezer más sportot lehetne támogatni, amiből esetleg eredményeket érnénk el, és nem azokat a celebmajmokat termelnénk, akik a luxusautókat törik darabszámra

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.