Az elmúlt hét egyértelműen a magyar foci fekete hete volt. Miután a Videoton megszégyenítő módon kiesett egy kis másodvonalbeli montenegrói csapattól, a maradék három kupacsapatunk is simán, megerőltetés nélkül hullott ki már az első körben. Csányi Sándor MLSZ elnök még a selejtezőkörök megkezdése előtt azt mondta, hogy „aki az első körben kiesik az szégyent hoz a magyar focira", hát a hazai csapatok tartották is ehhez magukat. Ilyen sem történt korábban: augusztusra egy magyar csapat sem maradt az európai kupákban. Innen már tényleg nincs lejjebb.

(...)

Több tíz milliárdért épülnek modern stadionok néhány ezer fős nézőszámnak, miközben az ország éppen csak kilábalt a recesszióból. Nehéz körülmények között, okosabb dolgokra is el lehetne verni a költségvetési pénzeket, de ha már a kormány egyszer így döntött, a hazai focisták némi lelkesedéssel meghálálhatták volna a kabinet bőkezűségét. De sajnos nem ezt láttuk. A hazai csapatok kiesésének oka egyértelműen a hozzáállás volt: lézengő emberek a pályán, akik csak túl akarnak lenni a meccsen. Semmi szenvedély, semmi alázat, semmi játékszeretet.

Mindaddig amíg ilyen lesz a játékosok hozzáállása, és a menedzsment ennyire félrekezeli az „iparágat", addig ne is várjunk többet. Közép-Európa már elrobogott mellettünk, marad a máltai, a luxemburgi, vagy a liechtensteini szint.

Az Egyenlítő TV véleménye a magyar fociról >>>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
13 lépésre levő ablakok megkímélése miatt a lábakat vissza kell fogni felsőbb utasításra !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
Nem szabadna a labdarúgásra költeni tíz forintot.
jancsipapa
A Mészöly még,anno- a legenda szerint - félidőben összeverekedett a csapattársával ,ha az nem hajtott eléggé . Gyűlölt veszíteni . Most a csendes ,apatikus beletörődés a jellemző .- - Vernek ,megaláznak bennünket ? Nemsoká lefújja a bíró .-
miazavalami
Nem értem , hogy minek kell a focit annyira tolni? Attól hogy Orbánnak a foci az egyik fóbiája észre kellene venni , hogy az úszóink , vízilabdásaink , evezőseink és egyéb sportolóink ezer százalékon teljesítenek!
entero
@jancsik68: Inkább, mint a Leninin, ahová te is tartozol...:-) De mi az az "uto" egészen pontosan?
jancsik68
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@jancsik68: Tényleg azt hitted, nem tudom, mit akartál valójában írni? Az őseim között egy kommunista sincs, és ha jobban szemügyre veszed az iménti hozzászólásodat, megint csak hemzseg a helyesírási hibáktól. Hiába na, ilyen egy igazi magyar...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.