Közösen állt ki Kubatov Gábor elnök mellett az FTC 16 szakosztálya és arra kéri a szurkolókat, tartózkodjanak a klub elnökének sértegetésétől.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Azt hiszem kubaszov elvtársnak zsoldos szurkolók után kell néznie, akik pénzért nézik a meccseket mert különben üres marad a stadion.
Fradigege
Persze, hogy támogatják. Viktórióval elzáratná a lóvécsapokat. Muszáj vele jóban lenni. Ennek olyan szaga van, mint amikor Tórgyán papát beültették a főnöki székbe. Nincs összeférhetetlenség egy ilyenben? fidesz tag, politikai...
Kamcsatka
@Fradigege: ha nem támogatnák ők is rákerülnének a Kubatov listára.
pityuka
Akkor az egész fradi vezetőséget le kell mondatni. Seggnyaló, beszari társaság.
Yoda69
Jol atbaszta a fideSS a fradista B-kozep agyat. Anno 2006-ban oket hergeltek fel orbanek a puccskiserletre, az MTV ostromara, es az anarchia szitasara. A feladatot jol elvegeztek, sikerult szetzilalniuk az ellenzeket. Viszont most mar a fideSSnek sem kellenek, mert pup a hatukon, vallalhatatlan a szamukra. Kivancsi vagyok ez mikor esik le a fradi kemenymagnak. Azert talan nem annyira hulyek hogy ezt ne fogjak fel. Ha pedig leesik nekik, akkor remelem ugyanolyan lelkesedessel verik szet orbat es buntarsai agyat, mint tettek azt az MTV ostrom idejen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.