Az északírektől elszenvedett hazai 2-1-es Európa-bajnoki selejtezős vereség után egyre többen kíváncsiak arra, hogy a szövetségi kapitánya mekkora fizetésért dolgozik.

A Blikk meg is kereste az MLSZ-t, ám ők elhárították a választ. „Pintér Attila fizetése hozzávetőleg negyven százaléka azon külföldi szakemberek fizetési igényének, akivel a szövetség korábban egyeztetett, és több, mint egy NB I-es vezetőedzőé." – az MLSZ hivatalosan ennyit hajlandó elárulni a kapitány béréről.

„Értelmezésünk szerint az MLSZ nem tartozik az infotörvény hatálya alá, így Pintér szerződése nem nyilvános." – közölte a Blikkel a szövetség kommunikációs irodája megkeresésünkre. Néhány informátor szerint a kapitány 5 millió forintot kereshet havonta, vagyis éves szinten 60 milió forintot tehet zsebre.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Az MLSZ helyében én is titkolnám :-))) Mert az emberek joggal kérdezik, ennek ezért még fizettek?! És gondolom a kapott összeg nincs arányban a teljesitménnyel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Mert irritáló,hogy hülyeségekre mennyi pénzt adnak az adófizetők pénzéből.
Vasárnapiiskolás
@1magyar: De!!! És majd jön egy másik,kicsit többét, és semmi sem változik...
magyarbakancs
Tuskót tennék a pálya szélére ,hogy inspiráljam a focistákat.
Mert ha nem játszol jól láb levágva lesz.
Cicamama55
Biztosan társadalmi munkában végezte! így történhetett az, hogy amilyen volt a fizetség, olyanra sikeredett az érte végzett munka is.
human
Biztos az volt a baj, hogy kevés pénzt kapott. Ebben az országban ha valami nem működik az biztos azért nem, mert keveset költenek rá. Főleg igaz ez a focira. Fideszes logikával legalábbis.
- Tudsz úszni?
- Nem.
- És ha megfizetem?
joopapa
Az MLSZ helyében én is titkolnám :-))) Mert az emberek joggal kérdezik, ennek ezért még fizettek?! És gondolom a kapott összeg nincs arányban a teljesitménnyel!
szandokan
@lópicigáspár: @joopapa: Szerintem kár az edzőket hibáztatni, ne feledjük, Matheus sem volt képes itt csodát csinálni. Egész egyszerűen nem terem az országban az utóbbi évtizedekben néhány olyan focista, mint mondjuk Messi, vagy Neymar. Ez van.
szöszmösz
Nem értek a focihoz, de amikor meglátom a zselés hajú celebeket elképzelni sem tudom róluk. hogy a szereplésen kívül focizni is szeretnek.
szandokan
@szöszmösz: Ronaldo is zselézi a haját.
lópicigáspár
@szandokan: Akkor miért öl a kormány milliárdokat egy olyan sportágba, ami a 6-1 óta reménytelenül döglött!
Cicamama55
@szandokan: Azt ugye Ön sem gondolja komolyan, hogy az országban nincs olyan fiatal, aki a labdarúgásban tehetséges! Olyan sportágakban melyekhez még edzés lehetőség sincs-lásd hófutás-téli olimpián kétszeres bajnok volt Csontos Piroska. Az edzője, egyben testnevelő tanára, felismerte tehetségét, azt hogy gyorsan fut, s edzett vele, inspirálta őt. Műhó, hófutó edző nélkül. Én ismertem egy olyan kis srácot, aki az általános iskolában az osztály legalacsonyabb gyermeke volt egész 8.végéig de a ruganyossága miatt a testnevelő tanára már 4.osztálytól magasugró edzéseket tartott neki. Iskolán, városon belül jöttek az eredményei. Először a saját testmagasságát sikerült átugrania, majd pár év elteltével mindig ott volt a magyar bajnokságokon, eredményes volt, magyar bajnok is lett. A 2 méteres ugrók között mindig a legalacsonyabb maradt a maga 182cm-vel, így is élte legjobbját, 217-t ugrott egy ifi Eu bajnokságon. A testnevelő hozzáértése szerintem döntő abban, hogy a gyermekek tehetségét felismerje, s a megfelelő sportág felé irányítsa! Gyermekanyag bőven van, képlékenyek is, csak hozzáértő szakember legyen!
varrólány
@lópicigáspár: 19:03 Szerinted ? !Találós kérdés , vajon ki szereti a focit?
Stadionok már vannak , hát lehet a nézők közül lesz majd egy csapat mert ugye "kell egy csapat!"
dzurinda
@szandokan: "Szerintem kár az edzőket hibáztatni, ne feledjük, Matheus sem volt képes itt csodát csinálni."

Ne viccelj már, Matthaus nagyon messze van a jó edzőtől...

"Egész egyszerűen nem terem az országban az utóbbi évtizedekben néhány olyan focista, mint mondjuk Messi, vagy Neymar."

De teremnek ekkora tehetségek, csak a gyenge edzőink és a magyar közeg miatt ezt nem tudják kibontakoztatni.
Cukkini
Tuskó legyek, ha buzgó rímeim nem eresztenek gyökereket közöttetek. Értettetek?
Lehengerlően, tőlem ingerlően kívánkoznak ki, mondataimnak értelmet adó sokasodó szavak?
Mának a feladatának tartom én, hogy erősítsük meg jövőnket, s ne sajnáljuk rá száguldó időnket. Nyelvünket őrizzük magyarnak, nagy gyárnak, ma annak, mi futószalagon termeli a megbékülést.
lajospapa
Pintér Attila és a többi focista minden pénzt megérdemel! Adjanak nekik minél többet abból amit a jegyárusításból összeszednek. Adják oda mind. A foci, nézőnek, játékosnak szórakozás, hát szórakozzanak!
kkalman
Ezért a teljesítményért még fizetést is kap? Neki kellene fizetni azért, hogy a kispadra ülhet. És nem keveset!
Desischado
Világos, hogy azért hallgatnak, mert az embereknek joggal nyílna ki a bicska a zsebükben, hogy micsoda összeget kap egy ilyen férc munkáért!
Vadlaci
Azt titkolják, amit zsebre tesz, de amit kap a futballt szerető emberektől, azt nem teszi zsebre. Én nem bántom, mert nem ő a hülye, hanem azok, akik kinevezték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.