Hende új párja, Szajlai Mónika mellett Homlok Zsolt is fontos szerephez jutott a szövetségben.

Hétfőn tartotta tisztújító közgyűlését a Vas Megyei Kézilabda Szövetség. Az elnöki posztot ismét az egyedüli jelölt, Farkas Ágnes szerezte meg, miután kihívója rejtélyes módon visszalépett – írja a nyugat.hu.

Az igazi furcsaság azonban, hogy Hende Csaba kedvesét beválasztották az elnökségbe. Homlok Zsolt, a Haladás VSE és a Swietelsky Vasúttechnika feje pedig küldött lett.

Hende Csaba párja elnökségi tag lett a Vas Megyei Kézilabda Szövetségben

A szavazás alkalmával rend volt, "kivételesen" nyílt voksolással döntöttek, arról is, hogy két olyan ember is fontos szerephez jusson a vezetőségben, akinek elméletileg semmi köze nincs a jelentős TAO-s pénzekből gazdálkodható sportághoz.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Ez az, aki a titkárnője volt, akivel csalta az asszonyt... Mire viheti az ember ebben az:)
Lackó50
Még az is lehet, hogy fiatal lány korában már látott strandlabdát, mikor az anyucija levitte a strandra fürdeni. Most majd megnéz a TV-ben egy-két meccset, hogy valami fogalma legyen arról, hogy mi a különbség a kézilabda és a foci között.
bakegya
Szajhaji,valahonnan ismerős...de honnan,hát onnan-de azt sose gondoltam,hogy kézilabdázni is tud...???...arról nem is beszélve,ezek a fidessnyikk öreg hajdan volt fijjuk,ha ilyen ütemesen sportoltak mint ahogy megélhetési szajkózást csináltak ki maguknak-na de mind úgy néznek ki mint valami csüngő hasú jóltartott vietnámi malacka!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.