Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya az Izland elleni döntetlen után azt mondta: büszke csapatára.

A szakvezető közvetlenül a meccs után nyilatkozott az M4 Sportnak, hangsúlyozva: nem foglalkozik azzal, hogy jogos volt-e az ellenfél javára megítélt tizenegyes.

Storck büszke a magyar válogatottra

Az elsőtől a kilencvenedik percig mindent beleadtunk. Mindent megkockáztattunk, és ezzel sokat nyertünk, gratulálok az egész csapatnak!

– szögezte le, majd így folytatta:

Lényegtelen, hogy a büntető jogos volt-e. A csapat nagyon sokat fejlődött, nagyszerűen játszott. Továbbra is futballoztunk, ez látható a labdabirtoklásból is. Nagyon megérdemeltük, közel állunk a továbbjutáshoz

– mondta Bernd Storck az izlandiakkal játszott 1-1 után.

A szombaton elért döntetlennel a magyar csapat az esti portugál-osztrák mérkőzés előtt az élen áll a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Gondolom Storck úr kártyázhatott a kispadon és ezért nem követte folyamatosan a csapata játékát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Akkor az izlandiakra is büszke lehet, akiket megtanított öngólt lőni a saját csapata ellen.
Általában ezt a ""játékot"" (ami már rég nem játék) a csapat saját játékosa által szerzett gólokkal űzik. Nekünk még ebben is szerencsénk van, mi ezt is rábízhatjuk az ellenre. És ezzel büszke kapitányunk máris elért egy döntetlent.
Nem hiszem, hogy az öngóllövést sikerült a portugáloknak is megtanítani.
És előre mondom a meccs utáni nyilatkozatát: A fiúk érezték, hogy már benn vannak, ezért tartalékoltak az erejükkel. Most a vereség is belefért a játékunkba.
papa.49
@namihami: Na de ha kapnak egy ötöst akkor nem lesznek csak a fasor mellett))))))))))))))
namihami
@papa.49: Meg az UEFA-pénzüknél, amit mi megelőlegeztünk már nekik (a Gazdi hathatós közreműködése mellett) és persze a most bezsebelt pénz se a közös kasszába kerül, hanem az előleg mellé, a focifiúk zsebébe.
Nekünk pedig marad az "öröm" meg a fizetnivaló.
adrenalink
Nála büszkébb már csak az izlandi kapitány lehet, elvégre csapata 2 gólt is rúgott. A kapuk megkülönböztetésében vannak még hibák, de tudatos, célirányos gyakorlással ez a probléma is megoldható.:-)
eugen4402
Isten őrizzen attól, hogy ünneprontó legyek, a kijutás pillanatától kezdve büszke vagyok a magyar csapatra. Azért észre kellett vennem, hogy amikor Király kiejtette a labdát, arra 3 izlandi játékos mozdult rá, nem 3 magyar védő. Ja, és csatárok nélkül soha nem fogunk gólt lőni, Dzsudzsák ijesztgetésre jó, másra nem. Csak azért mondom, hogy ne legyen nagy csalódás, ha indul a busz hazafele...
jolibaba
Izland elleni döntetlenre büszke??? Hány gólt rúgtak a magyarok az izlandiaknak, amitől döntetlen eredmény született???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.