Tárt karokkal várják Shane Tusupot is, hálásak neki, nyilatkozta a Magyar Úszószövetség elnöke. A magyar úszócsapat hét éremmel zárta az ötkarikás játékokat: Hosszú Katinka három aranyat és egy ezüstöt nyert, Cseh László ezüstérmes, míg Kapás Boglárka és Kenderesi Tamás is bronzérmes lett. Gyárfás Tamás így értékelte teljesítményüket:

Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Fogj egy poharat és vágd földhöz!
Kész.
Eltört?
Igen.
Most kérj tőle bocsánatot!
Bocsánat.
Ugyanolyan lett mint volt?
Nem.
Most már érted? Gyárfás!
Perwool
Fogj egy poharat és vágd földhöz!
Kész.
Eltört?
Igen.
Most kérj tőle bocsánatot!
Bocsánat.
Ugyanolyan lett mint volt?
Nem.
Most már érted? Gyárfás!
perfekt
Az ember vagy tisztességes-vagy nem!Ez nem alsónadrág,hogy cserélni lehessen.Azt gondolom- félelmedben ,hogy a foteledből amiből oly sok siker gazdájának hiszed magad,és kerestél semmi munkával őrületes összeget--- kirúgnak! Te kaméleon!
xcu
De Hosszú Katinka nem akar veled új fejezetet kezdni veled, gy.t..
Vágod!?

Még látszólag sem bírtál örülni a győzelmének.
Csak felhasználnád a magad céljaira, hogy te milyen sikeres vagy, aztán továbbrúgnád ezt a történetet a zsebre dugott kezű orbán felé, aki semmit nem tudott mondani anno Katinka győzelme után, csak fényképezkedett vele.

Hogy ti nem érzitek magatokat hulladéknak, az nem jelenti azt, hogy nem vagytok hulladékok - írott és íratlan szabály szerint is.
Manhattan
Katinka SOHA nem ül be diszletnek Orbán mögé, mint Egerszegi tette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.