A sportolók között nagyon népszerű a Tinder randialkalmazás, az ötkarikás játékok ideje alatt csúcsra járt az ismerkedés a sportolók között – írja az NLCafé.

A statisztikák szerint az olimpiai falu környékén 129 százalékkal nőtt a Tinderen keresztül létrejövő kapcsolatok száma. Az alkalmazás már a 2014-es szocsi téli olimpia idején is nagyon népszerű volt a sportolók között.

Átszexelt éjszaka miatt bukták az olimpiai döntőt

A mostani olimpián már „áldozata” is van a féktelen ismerkedésnek: a brazil műugró páros, Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso utolsóként végzett a sportág döntőjében, miután Oliveira az előző éjszakát egy frissen megismert kenussal töltötte közös szállásukon, ahonnan a randi idejére elküldte Pedrosót.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
A következő olimpián már ezt is felveszik a számok közé?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Vannak , akik a szexben is olimpikonok lehetnének. Rágyúrnak .
fentike
Embörek ! Hát itt a pimpó meg hempereg !
szuszi69
@bosszants: Egy bizonyos kor után az embernek vigyázni kell az egészségére, szegény asszony valószínűleg meglátogatott volna az intenzíven az infarktusod után, hisz mégis csak érző lény ha a te feleséged! De az is lehet, hogy mindketten súlyos állapotban kerültetek volna, te az erőlködés Ő a nevetés miatt :D :P Bocsi
bosszants
@szuszi69: Még nem vagyok olyan öreg, nagyapám még 90 évesen kergette a lyányokat!
sziha
@Lepényleső: Igen. De a 2024-es mo-i olimpian mar biztos lesz 100 m-s fedett palyas szopas, 1500 m-s nepszivatas. Amugy a NOB gondolkozik a mumisszionariuson is. Csak meg ki kell talalniuk, ebben a pozban hogy ugranak le es mikepp ernek ugy a vizbe, hogy lehetoleg epp borfelulet is maradjon rajtuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.