Rióban letartóztatták az Európai Olimpiai Bizottság elnökét, Patrick Hickey-t, mert illegálisan üzletelt a belépőkkel. A gyanú szerint Hickey jegyüzéreknek adta tovább a jegyeket.

A 71 éves ír sportdiplomatát azután tartóztatták le, hogy Rióban egy üzért 800 darab illegális jeggyel kaptak el. A rendőrség szerint mikor kopogtattak Hickey hotelszobájának ajtaján, a férfi megpróbált elmenekülni. Végül a szomszédos szobában kapták el. Ráadásul mikor őrizetbe vették, Hickey még rosszul is lett, ezért orvost kellett hívni hozzá.

Bréking: Letartóztatták az Európai Olimpiai Bizottság elnökét Rióban

Patrick Hickey legutóbb tavaly decemberben járt Magyarországon. A Győrben megrendezendő 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) előkészületeit látva azt mondta, hogy a verseny profi lebonyolítása és az önkéntesek nagyszámú mozgósítása jó ajánlólevél lehet, hogy 2024-ben Magyarország rendezhesse az olimpiát.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Központi Bizottság
Helyes! Remélem minden csaló és korrupt hivatalnok a sorsára jut és megtisztul végre a közélet! Bízom és hiszek benne, hogy jelen honi vezetőink feddhetelenségéhez kétség sem férhet!
Equus
@Központi Bizottság: Elvtársak! Mindig is lesznek közöttünk, akik a pénz és a hatalom mámorában úgy gondolják, hogy nekik... mindent szabad. De ne higgyük, hogy ez mindig így lesz... higgyék el, elvtársak... a hazug... embert hamarabb lehet utolérni, mint a sánta... kutyát.
wagabund
ha a hír igaz, akkor egy szarevővel szegényebbek lettünk pár napig...megdumálja a fogvatartóit hogy ezentúl jó lesz, , könnyezve kiengedik, oszt államköltségen hazarepül..
azért egy ilyen beosztású faszi jegyüzér?.. nemááá..

ezt a hírt olvassa farkasflóri, és nem érti ezekután mé baszogassák?
colibri
Tessék mondani, ez a magas beosztású vén szaros valóban rá volt szorulva, hogy belépőjegyekkel űzérkedjen? Nem igaz, hogy a korrupció legfelsőbb szinteken ilyen ragályos dolog!
szaboria1
Vajon miért vén emberekkel kell ezeket a posztokat betölteni 45 - 60 év között volna az ideális. Csak a képét kell megnézni már nem igazán van a helyzet magaslatán.
bencemacska
Miután nem Polt vizsgálja ki az ügyét, reméljük a magyar kenőpénz mennyiségére is fény derül!
Az már csak hab lenne a tortán, ha plagi bá neve is előkerülne, mint közvetítőé.
wagabund
mondjuk ha csak 800 jeggyel számolunk(ennyivel kapták el az üzérét), és forintban, akkor ha szemérmesen csak ötezret keresett az öreg szarevő a jegyeken, az is alsóhangon négymillió forint...namost zsebpénznek, meg a sokadik titkos szeretőjének pont elegendő...

kiváncsi lennék, a családja tudja-e? és mit szól a környezete, a hivatala? aztán ez választott, vagy kinevezett? mert még ragaszkodni fog a jogaihoz(is)
oncogito
Nálunk az ilyen elképzelhetetlen lenne.
Mármint, hogy letartóztatnák ilyen pozíció ellenére.
nemethfamily3.
No hát mán akkor érhető a pontozó bírók drasztikus tévedése! DE azt is vegyük figyelembe, hogy fenemód korrupt országban van az a Rió!
Lepényleső
Na ugye,milyen tiszta a sport,ezért kell vezéreinknek is?
NaponTamas
Annyira szánalmas...aprópénz ez neki. Olyan minha én lopnék egy szatyrot a boltból. Bár nem is rossz ötlet :D
Mangu
@oncogito: OLvastad a hírt? Nem otthon, nem Svájcban, hanem Rióban tartoztatták le.
Mangu
@NaponTamas: Ezeknek ez már természetes a vérükben van. Lásd a korábbi vesztegetési botrányokat, olimpiai szinhelyek kijelőlése!
oncogito
@Mangu: - igen, olvastam a hírt. Ha nálunk lenne olimpia, szerintem nem hogy nem tartóztatnák le, de egyenesen díszpolgárrá avatnák.
Mangu
@oncogito: Szerinted a brazilok voltak ilyen éberek? Utasításra tették. Itthon is megteszik, ha jön az utasítás. Azt gondolod, hogy Viktor spontán, magától ilyen, amilyen? Ő is csak egy paraszt a nagy sakktáblán.
gulyasgyula
HA RIÓ-ban lopott jegyet árulnak a nagy hatalmú vezetők , mi lesz Magyarországon lopott stadion ??? Vagy lopott ARANYÉREM ???
gulyasgyula
A világ sport rendezvényei tele vannak csalással lopással ..Erre pazarolják az adófizetők pénzét ??.. Így járatja le magát az élsport .és a sportolók ??..
oncogito
@Mangu: - ezer és egy bejelentés, feljelentés megy idehaza csalásról, lopásról, sikkasztásról.
De csak töredékét vizsgálják és legfeljebb a töredék töredéke van szankcionálva.
Kellene sok olyan még, akik ilyen utasításokat adnak Viktorunknak, mint a braziloknál!
herczeg0210
Hajrá Budapest 2024! Itt már meg van alapozva minden...
Nil
Az olimpia szelleme már sehol sincs - csak a pénz, a pénz - és a bunda

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.