A magyar női vízilabda-válogatott nem jutott be a legjobb négy közé a magyarországi vizes világbajnokságon, miután a hétfői negyeddöntőben 6-4-re kikapott a kanadai együttestől.

 Nem jutott négy közé a magyar női vízilabda-válogatott
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Bíró Attila szövetségi kapitány Európa-bajnok csapata a találkozón pontatlanul, sokszor bizonytalanul játszott – csupán a második negyedben szerzett gólt –, míg az észak-amerikai együttesből Monika Eggens egymaga ötször talált be.

Az 5-8. helyért a görög-spanyol párharc vesztesével játszanak a magyarok.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Sajnálom a lányokat, de majd legközelebb. Most jöhetnek a fiúk.
maci0427
Nagyobb volt a füstje mint a lángja ! Már mint a nyilatkozatoknak előre ! Bíró Attila sem tudott "csodát " tenni csak a nyilatkozataival !
staro2
Meg kellene már tanulni:
előbb győzni,azután tömjénezni
Főlökött
Egyszerűen nem értem sem a lányokat, sem Bíró A. sem. Az előző rangadókon szépen, összetartóan, begyakorolt támadásokkal, mondható jól játszottak.
Most pedig a magyar lányok elég indiszponáltan kezdték a mérkőzést, 12 lövésünkből egy sem landolt az ellenfél hálójában, a kapufán viszont annál több. A második negyedben, mintha felélednének, majd 3-4 negyedben visszazuhantak. Nem tudom mi történhetett, de a végére, ha jól emlékszem 37/4 statisztika alakult ki. Hát ez nem igazán jó lövési arány...
Az előző játékaikhoz képest, ez szánalmas volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.