Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa önkritikusan értékelt a Svájctól világbajnoki selejtezőmérkőzésen elszenvedett súlyos 5-2-es vereség után.

Jól kezdtük ezt a meccset, de sikerült elrontanom a csapatnak ezt a teljesítményemmel. Nemcsak elcsúsztam, már a labdaátvétel sem volt jó, onnantól csak próbáltam javítani a hibámat, de nem sikerült

- mondta az RB Leipzig kapusa, aki úgy kapta az első gólt, hogy egy hazaadás után átvette a labdát, majd elesett, így Granit Xhaka az üres kapuba passzolhatott.

Önkritikusan értékelt Gulácsi: a társaitól és a szurkolóktól is bocsánatot kért

Gulácsi Péter a negyedik svájci gól után. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Gulácsi úgy vélte, ő nem az a hálóőr, aki sokat hibázik, de a szombati meccsen nagyon összejöttek a dolgok, ezért elnézést kért a társaitól és a szurkolóktól is.

Az első gól alapjaiban határozta meg a mérkőzést, addig talán ha egy lehetőségük volt a svájciaknak. Onnantól nyíltabban kellett játszanunk, így több területe maradt az ellenfélnek, ezt pedig kihasználta

- vállalta a felelősséget hibájáért a német bajnoki ezüstérmes lipcseiek játékosa.

A magyar kapus példaértékűnek nevezte, hogy a szurkolók a gyengébb eredmények ellenére is kitartanak a válogatott mellett

Szerinte az a minimum, hogy mindenki kitisztítsa a fejét, majd kedden a feröeriek ellen győzelemmel biztosítsák be a harmadik helyet. Ahogy fogalmazott, ezzel tartoznak a drukkereknek.

Bernd Storck: kedden győzelemre játszunk majd a feröeriek elleni találkozón

A szövetségi kapitány azzal indokolta az újonc Ugrai Roland kezdőcsapatba nevezését, hogy gyors és labdabiztos játékos. Szerinte ezt bizonyította is, de 90 percre nem volt meg a kondíciója, bár mást is lecserélhetett volna hasonló okból, végül ő a hajrában eredményes tudott lenni. Hozzátette, a svájciak rendkívül gyorsan játszottak és sokat kellett futniuk a játékosoknak, ezért is fáradtak el többen.

A német szakvezető azt tartotta a mérkőzés pozitívumának, hogy csapata két gólt szerzett, ebből az egyiket akcióból. Továbbá kijelentette, hogy csapata győzelemre játszik majd kedden a feröeriek elleni találkozón.

A tízpontos magyarok az utolsó, keddi fordulóban Feröer-szigetek csapatát fogadják a Groupama Arénában, ahol egy pont is elég számukra a harmadik hely megtartásához. Mivel előrébb nem tud lépni a nemzeti együttes, így – ahogy 1986 óta mindig – biztosan lemarad a vb-ről.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Dilis ez a storck ...Idézem :

..." Hozzátette, a svájciak rendkívül gyorsan játszottak és sokat kellett futniuk a játékosoknak, ezért is fáradtak el többen." ...
Akkor be kell tenni a " nemzeti " 11-et egy udvari irodába dokumentumokat
pecsételni, havi 30 ezerért...tuti, hogy nem fáradnak el...falábúak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eladott Ország: Nem mond le, és nem küldik el se tudod miért mert abból a pénzből biztos van ,,visszaosztás,, !!!
Eladott Ország
@papa.49: Pedig sok helyen más a megoldás. Lemondott posztjáról Alain Giresse, Mali labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya, miután csapata a legutóbbi két világbajnoki selejtező-mérkőzésén szinte minden esélyét elvesztette a kijutásra. A magyar válogatott az 1986-os világbajnokság óta nem jutott ki sem Európa-bajnokságra, sem világbajnokságra. Ez a sorozat 2015. november 15-én szakadt meg, amikor a 2016-os Európa-bajnokság pótselejtezőjén kétszer legyőzték Norvégiát és kijutottak az Eb-re.
papa.49
@Eladott Ország: 524 millióért már valamit csinálni is kéne a sötét németnek !!!
quadrocopter
Nem kell futkározni a pályán gyerekek, elég ha sírva fakadtok, mint Dzsudzsák és bocsikát kértek, mint Gulácsi! A Nagy Pénzt továbbra is megkapjátok!
Eladott Ország
@quadrocopter: www.borsonline.hu/sport/ez-durva-2850-millio-dzsudzsak-vagyona/65528
Ez durva: 2850 millió Dzsudzsák vagyona. Ilyen halovány, porbafingó tudással.
Sámannus
Azt a mozdulatot a Hattyúk tavában láttam utoljára. oda is mehetne az egész csapat.
Ezek a falábúak egy hét alatt futnak annyit mint az ultramaraton futók 36 óra alatt.
Az elfáradást inkább a züllésben kell keresni. Néha úgy bebasznak, hogy az útelválasztó terelője adja a másikat. Csoda-e hogy úgy játszanak mint a kókadt kotlós, forog a tojáson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.