A magyar futballal kapcsolatban a legrosszabb reakció az, ha azt mondjuk: ő, izé, adunk nektek több zsét meg stadiont, oszt’ akkor jobb lesz. Vélemény. Most, hogy már Fekete Pákót és Mariska nénit, a takarítót leszámítva mindenki elmondta úgy frappáns, mint koppanó hangú véleményét a magyar futballról és annak kulcsnak tekintett kérdéséről – vö. maradjon-e Bernd Storck a válogatott szövetségi kapitánya –, egyúttal lélegzetvisszafojtva várja a keddet, amikor is az MLSZ elnöke választ ad az iménti, gondolatjel közötti kérdésre, kellő tisztelettel és a labdarúgósport iránti alázat jegyében rögzítek két dolgot: 1. teljesen mindegy, ki a szövkap; 2. a magyar futballsport nagyjából ma is olyan, mint a ’70-es, ’80-as évek tili-tolis, bújtatott sportállásos, bundázós időszakában, csak ugyanazért a helyenként fos tré teljesítményért gigapénzeket utalnak, valamint többségében pompás stadionokban tekinthetők meg az NB I-es és a válogatott mérkőzések. Ez az egész izé nem lesz jobb,...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Sajnos a szerző elfelejti, hogy a felemelkedés záloga a MÉG több stadion. Nem tízet, ezeret. Na akkor aztán a fidesz fényre derül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.