A világ legjobb labdarúgói horribilis pénzeket keresnek, ez nem újdonság és a rajongók ezt el is fogadják. De nem a játékosok a futballbiznisz igazi haszonélvezői, hanem a befektetők, a klubtulajdonosok, a tv közvetítési jogokkal üzletelők és főképp a játékosügynökök.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezek még nem is hallottak Lolo-ról

Úgy tűnik nem csak Zucky-nál okosabb Őfenesége barátja

A derék hvg.hu „Bemutatjuk a focivilág milliárdos szuper tizenegyét, egy focista sincs közöttük ” címmel közöl cikket arról, hogy „ nem a játékosok a futballbiznisz igazi haszonélvezői, hanem a befektetők, a klubtulajdonosok”.
Nos a dologban – szerintem – nincs semmi különös, már csak azért sem, mert más sportágakban sincs másképp. Azonban a cikk néhány leg-leg-leg-el szolgál. Egy azonban kimaradt, a mi szuper-zseni Lolo-nk! Pedig, ha meggondolod a többiek prosperáló fociból gazdagodnak, míg ugye nálunk….. =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.