A 22 éves atlétának első dobása volt a legnagyobb, egy centivel kapott ki a másodiktól. A magyar atlétika 14. vb-érmét szerezte.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán kedvenceit csak az érdekli

igen, a sport-közvetítésben is van lentebb

A minap már szóvá tettem, hogy az M4 miket művel a Doha-i atlétikai VB-ről való közvetítés címén. Tegnap az esti főműsort a DunaWord adta – nem biztos, hogy ezért – sikerült méh eddigi gyengus teljesítményüket is alulmúlni. Az egy dolog, hogy kiderült, hogy jelentősen több TV-s van kinn, mint sportoló és edző együtt, de ezek magukat szórakoztatják és nekünk ezt nézni kell. No meg hallgatni, ami nem csak bugyutaságában, de angol tudásban is gyengus. A csúcs azonban az az, amit büszkén be is lengettek, hogy a tegnapi kalapács döntőre külön vonalat vettek. Aminek az eredményeként lényegében megszűnt, erre a mintegy bő órára a VB, csak a kalapács döntője volt, Nem, nem csak a dobások, hanem ahogy a versenyzők bambulnak és felkészülnek, no meg hogy mit mond a magyar versenyzőnek az edzője. Közben legjobb esetben – ha végkép csak vakaródzás ment – egy kis képernyőn az alsó sarokban láthatatlan bejátszás az aktuális versenyekről.
A csúcs az volt, hogy közben volt a nap csúcspontja a 200m döntője, amit csak azért láthattunk – a magyar közvetítő nem hagyott kétséget felőle, meg is indokolva: számunkra az a fontosabb!!! =)) – mert arra az időre – magára a futásra – a rendezők leállították a kalapács vetőket! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ma este még lentebb mentek, most már egy fél órája a közvetítés helyett a budapesti stúdióban szájba rágnak! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: az agyamat eldobom, hárman külön-külön elmondják ugyanazt, amit egyébként mindenki tud, mert láttuk meg órák óta sokszor elmondták! =))
S fixen beigérik, hogy egy órát ronda dagadt nőket fognak mutatni verseny helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.