Szombaton játszották a Kisvárda – Budafok rangadót, 0-0 lett a végeredmény.

Hiába játszott végig fölényben a Kisvárda, a szervezetten védekező Budafok egy pontot elvitt a nyírségi városból a labdarúgó NB I 12. fordulójában.

A meccs egyik legemlékezetesebb lövése a Kisvárda görög légiósa, Sztávrosz Cukalász műve volt, aki egy 16-oson belül pattogó labdát próbált meg kapásból a hálóba juttatni, de ebből végül az lett, hogy kilőtte a stadionból:

Forrás: 444

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Túl kicsi lett. A jegyigénylők száma többszörösen meghaladja az eladható 130.000 férőhely számát. A nagy érdeklődésre való tekintettel már érlelődik egy 300.000 főt befogadó stadion építésének terve.
És a többi bővítésének ügyével is foglalkozik a kormány. A stadionok bővítésének üteme képtelen lépést tartani a magyar foci szenzációs fejlődésével.
Eladott Ország
Nem baj, lényeg az hogy sok közpénzt lehetett lenyúlni. Ja, megjegyezném, a kisvárdai stadion gyepét termálvízzel fűtik. Nehogy ízületes legyen. Csókoltatjuk Berecz Mariannát. A férjével együtt, nehogy kimaradjon a sorból. Komolyan mondom, ez a véletlenek országa. Mert véletlenül gyakran az a családtag jár jól, akinek a házastársa benne van a lopósok társaságában. Ezek nem szilvát, kukoricát lopnak, hanem az emberek pénzét. A csókoltatott kedves férj pedig Seszták Miklós, a kereszténydemokraták visszafogott, emberséges díszpéldánya. Kisvárda királya. Olyan, mint Orbán Viktor Felcsúton. Lám-lám két – és még nagyon sok – dudás is elfér az országban. Személyi kultusz Kisvárdán is. A tisztességes kereszténydemokrata nem lop, nem csal, nem hazudik. Seszták Miklós tisztességes keresztény. Magyarországon. Miklós és felesége, Berecz Marianna. Véletlenül ők is a magyar turizmusban találták meg a számításukat. Közpénzből. Jó üzlet ez a turizmus is. Eltart egy családot. Jaj, dehogy, majdnem kifelejtettem a Rogán párt, Tóni a magyar turisztikáért is felelős Orbán-kar. Seszták csak egy csóró mellette: 997 ezer 200 forint kormánybiztosi, 1 milliós országgyűlési képviselői és évi 55 millió 975 ezer ügyvédi apanázsából elbújhat a pincébe Rogán mindenes főmanipulátor mellett. Meg neki nem Cilikéje van, hanem Mariannája. Mégis más! Abban hasonlítanak, hogy mindkét nő abba fekteti a családi közpénzt, amihez súg nekik a kedves férjük.
cdn.shortpixel.ai/client/to_avif,q_lossy,ret_img,w_756,h_501/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/08/seszt%C3%A1kj%C3%B3.jpg
Eladott Ország
"Felcsútnak ugyan külföldről is csodájára járnak, azonban nem ez az egyetlen elképesztő fejlesztésekkel tarkított, viszonylag kis település az országban. Kisvárda neve is igen sokszor bekerül a híradásokba, mégpedig azért, mert ott olyan fejlesztéseket hajtanak végre, amiket egy nagyváros is megirigyelne. Persze semmi szükség sincs egyikre sem, azonban több milliárd forintot lehet elkölteni ezen haszontalan építmények létrehozására. Kisvárda lakossága ugyan csak 16 ezer, mégis rendelkezik már egy 3000 fő befogadására képes „stadionnal”, egy fedett focicsarnokkal, és nem kell már sokat várni a termálvizes lórehabilitációs központra, a látvány szegénynegyedre, a csúszdaparkra, az öko-filmparkra és a teniszakadémiára sem. De mindez nem volt elég! Szükségesnek érezte ugyanis a város vezetése, hogy egy 3 milliárd forintos multifunkciós sportcsarnokot is létrehozzanak."
kolozsvaros.com/2020/06/13/egy-nemzet-tragediaja-ez-a-merhetetlen-koltekezes/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.