Nagyon nehéz anyagi helyzetbe került Kiss László, aki korábban a Maldív-szigeteken és Ausztriában is dolgozott labdarúgóedzőként.

A Covid tönkretette: zsíroskenyéren nyomorog az egykori legendás magyar fociedző

Fotó: pixabay.com

A koronavírus miatt most egy budafoki panelházban lévő lakásban húzta meg magát, szó szerint nyomorog – írja a Blikkre hivatkozva az Origo sportovata.

Zsíros kenyéren él, a párizsit már nem tudja megvenni.

"Nagyjából a világjárvány kitöréséig elkényeztetett az élet. Kaptam a sorstól csodálatos másfél évet Ausztriában egy kiscsapatnál, és ott minden pillanatát élveztem a munkának"

– mondta Kiss László.

"Az volt a dolgom, hogy tehetségeket fedezzek fel. Aztán kitört a világjárvány, elköszöntek tőlem, és azóta a budafoki panelház kilencedik emeletén nézek ki az ablakon, és keresem, kutatom egykori önmagam, és azt kérdezem, mi a bűnöm, mi az, ami miatt sehová sem kellek? A nyugdíjam nem éri el a százezer forintot sem. Korábban keresett pénzemet már réges-rég feléltem."

- nyilatkozta az egykori edző

Forrás: Blikk, origo.hu

Címlapkép: ATV Magyarország/YouTube

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Tessék mondani, ha még a 100 ezer Ft-ot sem éri el a nyugdíja, akkor nagyon kevés járulékot fizetett!! Gondolni kellett volna a jövőre mikor "elkényeztette az élet" , akkor most nem lenne ekkora bajban, nem kellene nyomorognia, hogy még párizsira sem futja!

Tudom, hogy a nevezett lap egy bulvárlap, de érdemes elolvasni a róla szóló cikket!
www.blikk.hu/sport/magyar-foci/kiss-laszlo-futballedzo-nehez-helyzet/qekwcp0

Jellemző, hogy az eddig "jól menő" emberek sokasága ilyen cipőben jár!!! Valahogy nem tudom sajnálni őket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
Tessék mondani, ha még a 100 ezer Ft-ot sem éri el a nyugdíja, akkor nagyon kevés járulékot fizetett!! Gondolni kellett volna a jövőre mikor "elkényeztette az élet" , akkor most nem lenne ekkora bajban, nem kellene nyomorognia, hogy még párizsira sem futja!

Tudom, hogy a nevezett lap egy bulvárlap, de érdemes elolvasni a róla szóló cikket!
www.blikk.hu/sport/magyar-foci/kiss-laszlo-futballedzo-nehez-helyzet/qekwcp0

Jellemző, hogy az eddig "jól menő" emberek sokasága ilyen cipőben jár!!! Valahogy nem tudom sajnálni őket!
namihami
Nem a másfél évben keresett pénzből kellett volna eltenni öregnapjaira. Ha valóban olyan ""legendás"" volt, akkor ezelőtt a másfél év előtt se minimálbérért kellett dolgoznia. Azt kellett volna becsületesen lejáradékozni és félretenni belőle. A ""hétköznapi"" tömeg is hasonlóan jár el. A zenészek, szinészek sírását is nehéz hallgatni. Most már a fociedzők is belépnek a klubba?
Havanagi
Akik igazán bajban vannak,azok kerülik a nyilvánosságot.Én sem tudom sajnálni ezeket a"legendákat".Érdekes ,amikor olyan nagy" sztárok" voltak tele voltak lóvéval,kiváltságokkal,akkor hallani sem lehetett róluk.Pofám leszakad.
cikicakk55
Az én nyugdíjam sem éri el a 100.000 ft-ot pedig én fizettem rendesen a nyugdíj járulékokat. Ápolónő voltam,tőlem automatikusan vonták. A férjemnek dettó 100.000 alatt van a nyugdíja,de azért nem tépjük a szánkat. Beosztjuk.Neki meg rendesen kellett volna adóznia. Egész biztos többszörösét kereste az én ápolónői fizetésemnek. Ki zárt,hogy ha rendesen fizetett volna,akkor ilyen alacsony nyugdíjat kap.
namihami
@Havanagi: Az első, ilyen jellegű sírásos lenyúlást a Nemzet Puskásöcsijénél tapasztalhattuk. Egy rosszabb év termését elitta folyamatosan, de amikor hazaette a fene, akkor a kórházi kezelés költsége a TB kassza sara lett. Még az asszony taxiszámlái is közüggyé váltak.
Az már csak mellékkörülmény, hogy mint anno Honvédos aktív tiszt, a disszidálása révén még hazaáruló is lett a hatályos törvények szerint.
creativehun
Tömény hányingerem van az ilyen panaszkodó sztároktól. Színészek,zenészek és most ez is. Nyugdíjuk alaján feltételezhető,hogy lópikula hjáradékot fizettek..de most panaszkodnak és tartanák a markukat. Szánalmas. Évek,évtitzedek álltak volna rendelkezésükre,hogy félretegyenek..de nem...Ők ehylett felélték a pénzeket...aztán amikor a hopp helyett kopp van..akkor nincs félretéve semmi. Számomra az is elég hiteltelen,hogy ha a COVID előtt még jókl fizető állása volt Kiis úrnak...akkor abból még pár milliót sem tudott félretenni?? A covid 12 hónapja tart..ha csak 3 milliós megtakarítása lett volna..ami az Ő helyzetében semmi...akkor is vígan ki tudta volna egészíteni a nyugdját + 250 ezererrel,..vagy épp...30 hónapig + 100 ezerrel..és akkor a nyugdíjjal együtt 200 ezereből kellett volna élnie..amit sokan egész havi bejelentett munkával sem keresnek jelenleg.
karma1
Hu, de sarkanyos mese! Ma, aki legendas es a focival is kapcsolatban van, az egyszeruen nem halhat ehen, eleg, ha kiall a Karmella ala, es kicsit kereget. Jobb esetben nem szotyihejat, hanem millios fizetessel allast kap a Bivalybasznadi Falabuak V. csoportjaban, mesteredzokent.
Hol van a legendas fizetes utani legendas befizetett nyugdijjarulek?
Mert arra gondolni sem mernek, hogy a fizetese csak papiron volt legendas, mert az is ment ugy ahogy volt a fociklub tulajdonosanak a zsebebe?
verőce21
Legendás edző..., egy "budafoki panelház kilencedik emeletén"...?
sokanvagyunk
Egy világlátott embernek pont a leggazdagabb, és ebből kifolyólag drága országban kell letelepednie ahol természetesen gyorsan elfogynak tartalékai? :)
csak úgy....
@verőce21: ha így folyt.köv. nálad,-gondolkodás nélkül...,te sem vagy egy legendás alkat, -talán, ha a kisherceg helyett ,kodálytól te lennél a háry jános?
verőce21
@csak úgy...: Te önmagad betegsége vagy...!
verőce21
@csak úgy...: "Sött", önmagad karikatúrája!
csak úgy....
@verőce21: az igaz,hogy az ilyen idiótákra mint te,nem vagyok teljesen imunis,
-de azért elég jól elvagyok veletek! :)
akit nem ismersz (te barom) az ,szerinted,hogy lehet az önmaga karikatúrája,betegsége?
nekem, csak a hozzád hasonló félkegyelmü pojácáktól sajog mindenem! :)
verőce21
@csak úgy...: Te önmagad covidja vagy!
Ne nyomorogj itt... zsíroskenyéren...! :)
csak úgy....
@verőce21: ha nem jut semmi okos az eszedbe,akkor te mindíg hülyeségeket beszélsz? unalmas vagy- szeretöd ,nejed bírják még veled?
csak úgy....
@verőce21: különben,holnap hajnalban úgy 4 körül ,ismét várok valami okosat töled..,mint ma hajnalban,csak annál okosabbat! szedd össze magad tutajos! :)
verőce21
@csak úgy...: Megdolgozol a zsíroskenyeredért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.