A HÉTVÉGE KÉRDÉSE: MEGY ORBÁN A MECCSRE? A Covid szövődményei is súlyosabbak azoknál, akik súlyfelesleggel küzdenek. A brit közegészségügyben (NHS) programot dolgoztak ki, hogy hozzásegítsék honfitársaikat a fogyáshoz. A londoni Daily Mail szerint a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a túlsúlyos polgárok olcsóbban vásárolhatnak a szupermarketekben, ha egészségtudatos a bevásárlókosár tartalma. Ezenkívül utalványokat is kaphatnak, amelyeket csak bizonyos termékekre lehet beváltani Angliában. A 6 millió fontos kisérleti program a jövő év elején indul és hat hónapig tart.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A hétvége nagy kérdése,

aminek külön pikantérpát ad, hogy új NHS programról számol be a Daily Mail

A portál „Overweight people will receive supermarket discounts, shopping vouchers and Fitbits in £6m NHS plan to encourage dieters to shed pounds” című cikke számol be róla, hogy „Személyesen a miniszterelnök, Boris Johnson vállalta fel a program irányítását, mert riasztónak tartja a helyzetet. ”!
Nos nekem az ugrott be, hogy ha már úgy is ottvan….
Az az csak ugrott volna, ha nem lenne ott az a fránya kérdés (jaj Wazze tudtad, hogy majdnem 2/3ház lesz a Wembly-ben): OTT LESZ A NÉPÜNK SZEMEFÉNYE A DÖNTŐ MECCSEN?
Csak szólok miattam nem kell mennie, engem nem kell képviselnie, mert vannak, akik képviselnek! =))
vacsi
Az utalványt lisztkukacra lehet beváltani? Mert akkor garantált a lefogyás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.