KEVÉS, EZ CSAK NYÁVOGÁS!! =)) A szervezet közölte: aggódik az ukrán olimpiai közösség biztonságáért. Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtök hajnalban katonai művelet végrehajtását rendelte el a Donyec-medencében, leszögezve, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog az ország demilitarizálására.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez édes levés mind a NOB-tól, mind pedig Orbán sportlapjától:
azonnal gel kellene függeszteni a ruszkik tagságát =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Érdekes párhuzam

erőtlen fejcsóválás és az óckodók nem túl lelkes megértése a maximum

Akadunk páran, akik halván a közeljövőben esedékes orosz sportesemények kapcsán fenntartásaikat fogalmazták meg, hogy igazán ütős válasz lenne, ha a nemzetközi sportszövetségek felfüggesztéssel reagálnának.
Azt persze mi is tudjuk, hogy még a dopping ügyeket is csak tessék-lássék kezelték, azonban a legtöbben a sport békemissziójáról kezdtek el zagyválni.
Igen zagyválni, ennek eklatáns példája:
Tegnap este a Zenit Szentpétervár az Európa-ligában lépett pályára Spanyolországban, a Betis ellen. A 32 éves ukrán védő, Jaroszlav Rakickij 2019-ben szerződött a Zenit Szentpétervár együtteséhez. Rakickij az Instagram-oldalán reagált a megszállásra: Egy ukrán zászlót osztott meg, amelyhez a következőt írta: „Ukrán vagyok. Békét Ukrajnába. Állítsátok le a háborút.”
Eredmény?
Rakickij nem került be a Zenit kezdőjébe a Betis elleni csütörtök esti Európa-liga meccsen, sőt pályára sem lépett!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.