A Sky News által Twitterre posztolt videóban az orosz elnök a megszállás szükségességéről beszélt.

Azért indított háborút Putyin, mert nem volt más esélyük Oroszország megvédéséreFotó: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP

Vlagyimir Putyin az orosz állami televízóban csütörtökön arról beszélt, hogy a csütörtök hajnalban megindított invázió elkerülhetetlen lépést volt – írja a telex.hu.

Amit először is el akartam mondani – a legfontosabbat, hogy mindannyian megértsék –, hogy ami most történik, az egy szükséges intézkedés volt. Nem hagytak nekünk esélyt arra, hogy másként cselekedjünk. Olyan kockázatokat teremtettek a biztonság területén, hogy lehetetlen volt másképp reagálni. Minden erőfeszítésünk a nullához vezetett. [...] Olyan kockázatokat teremtettek, hogy nehéz felfogni, hogyan maradhatott volna fenn az országunk.

A Washington Post információi szerint Putyin azt mondta a megbeszélés után az állami médiának, hogy Oroszország felkészült az új szankciókra és korlátozásokra, amelyek az országra várnak a világ országaitól.

Forrás: telex.hu
Fotó: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: farkasom,elöfordulhat,hogy a kedves mamát 56 ban egy szovjet katona csinálta föl és nem is a kedves papa,aki csak a nevét adományozta ?
persze a kedves mamának is ugyan az volt a leánykori neve,mint a papának...
talán ebböl ered a ruszkik iránti imádatod... :) te akkor 1/2 muzsik és 1/2 arisztokrata?
tudod nem csodálkozok,hogy néha zaklatott vagy..
nemkati
@New Dawn: Tehát a másik oldal az, hogy Amerika nem engedi Putyint Ukrajnában terjeszkedni? Ez jelenti azt, hogy ez a kiváltó ok, Putyin szavaival "Olyan kockázatokat teremtettek a biztonság területén, hogy lehetetlen volt másképp reagálni. Minden erőfeszítésünk a nullához vezetett. [...] Olyan kockázatokat teremtettek, hogy nehéz felfogni, hogyan maradhatott volna fenn az országunk”. ? Tehát Putyin most csak visszaüt?
Toller Béla
Azért ez egy címeres, nagy kurva ! Ki a fene veszélyeztette a nagy Oroszországot ? A legnagyobb békében rabolhatták ki a népet, gazdagodhatott putyin meg a banda, becsukhattak akit csak akartak ! Mi volt a baj ? Genocídium Luganszkban ? Ki követte el, nem volt ott már egy fél ukrán sem ! A falvakban meg csak kell valami közigazgatás, azt miért nem installálta a nagytudású KGB-s ? Útleveleket osztogatni, kikényszeríteni az oroszosodást - az megy, ha másképpen megverik az embert !
Aki Én
@verőce21: te már majdnem akkora buta suttyó vagy, mint a haverod:

Bayer Zsolt a január 30-i Sajtóklubban (ahol egyébként elhangzottak cifrábbak is):

„Annak semmi esélye nincs. Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.”
TASzSz
@troppauerhumer: Én örülök, hogy neked néha jó kedved van! Egészségedre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.