Így is lehet csinálni.

Nem mindenkinek kell spórolni a rezsin: a stadionokban még nappal is éghetnek a reflektorok MTI/Illyés Tibor

Az MLSZ engedélyezte a hazai futballkluboknak, hogy az eredetileg más célra elnyert TAO-támogatásokat működésre, például az emelkedő rezsi kifizetésére vagy pályabérleti díjakra költsék – adta hírül a pénzcentrum.hu. A lap szerint az RTL híradójából az is kiderült, hogy ha túlságosan megterhelő egy klubnak anyagilag egy meccs megrendezése, akkor azt elhalaszthatják.

Mindeközben a tévéközvetítések miatt sok esetben kora délután, napos időben is égnek a reflektorok a stadionokban.

„Az élvonalbeli mérkőzéseket a jogtulajdonos televízió közvetíti, márpedig a minőségi televíziós közvetítéshez szükség van arra, hogy a fényeket megerősítsék, így kompenzálva a stadionok árnyékosabb és világosabb területei közti fényerőbeli eltéréseket”

– árulta el Sipos Jenő a csatornának. Az MLSZ szóvivője arról is beszélt, hogy az MLSZ több tanácsot is adott a kluboknak felé, és konkrét lépéseket is tettek a költségek csökkentésére.

Forrás: pénzcentrum.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Mert egy elmebeteg tébolyodottnak a játékháza nagyon fontos,, remélem ott nyeri utolsó helyét ///
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Nincs annál jobb, mint amikor a felcsúti stadionban elmegy az áram!!! Rezsicsökkentés!!!??
444.hu/foci/2022/10/22/nincs-annal-jobb-mint-amikor-a-felcsuti-stadionban-elmegy-az-aram
A Fradi-szurkolók a tök sötétben magukat feltalálva rákezdtek a helyben költött „igenis van rezsicsökkentés” dalra.
human
Tőlem világíthatnak a nap 24 órájában a hét minden napján. DE fizessék ki a klubok a saját pénzükből és úgy, hogy előtte az állam ne toljon beljéük milliárdokat támogatásként.
drrotf
Azt a kijelentést mindenki tudja és ismeri, hogy nem mindenkinek kell spórolni a rezsin!Akinek sok a pénze, az ezután sem fog spórolni semmin sem, mert csikk zsebből ki tudja fizetni a megemelt rezsi díjakat.Azt nem gondoltuk volna viszont hogy a stadionokban azért fontos a világítás mérkőzések előtti felkapcsolása, mert nem minden hol egy forma a világosság, és ez zavarja a közvetítést!Azt sem gondolták sokan, hogy ha a színházaknak, a nagyoknak is be kell zárniuk, mert a fenntartási és üzemelési költségek aránytalanul megnőttek, akkor a foci mérkőzések közvetítése még nemzeti érdek és azoknak a megszokott színvonalon menni kell!Mindig azt gondoltam, hogy ennek a kormánynak az álláspontját azért nehéz megértenem, mert nekem vagy mondhatnám úgy is nekik más az értékrendjük!Nekem a színház , a kutúra folytatása a fontos, nekik a foci eljuttatása az emberekhez!
telegdilaci
@gina:Most ez a legfontosabb nem az hogy azokat a rászorulókat támogassák akik nem tudják kifizetni a rezsi számláikat,Szinte tudtam hogy a Stadionok amiből számtalant ész nélkül építettek és mindegyik veszteségesen üzemel,meg találják a módját hogy meg segítsék,bármi áron és mindenre találnak magyarázatot arról volt szó hogy csak nappal lehessen meccseket játszani viszont akkor is világítottak a reflektorok,a kérdésre,zsebben volt a hazugság a TV-közvetítés miatt!
ómió
Kérjetek ti is Tao támogatást, efftársak! Ha már a vörös "segíj" nem elég!
Istenakinincsen
@Maccska: ma, 06:44 Miért nem mindegy neked, hogy valaki férfi vagy nő? Ez nem randioldal, ha b@szni akarsz akkor vannak ilyen oldalak. Ha csak ráb@szni akkor maradj!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.