Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó nyílt levélben jelentette be, hogy nem kapta meg a lehetőséget, hogy elkezdhesse a saját úszóakadémiáját.

Hosszú Katinka közösségi oldalán tette közzé azt a nyílt levelet, amelyben arról ír, hogy elkészült a több mint egy év munkáját és szaktudását tartalmazó akkreditációs anyag, amelyet a Hosszú Katinka Nemzeti Úszóakadémiához készítettek.

"Sajnálatos módon, úgy látszik, a sportban az egyéni érdekek még mindig megelőzhetik a szakmai érdekeket. Így nem kaptam meg a lehetőséget, hogy az Úszóakadémiámat elkezdhessem. A sportvezetésben sokan a saját pozíciójukat tartják a legfontosabbnak, nem pedig a sport fejlődését"

– fogalmazott levelében a háromszoros olimpiai bajnok úszó.

További részletek itt! 

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Csalódott,mert a siker/pénz nem pottyant csak úgy az égből!!
Tovább kell harcolni!!!
Ezt tanácsolhatom!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
kakukkmadár
Katinkánkról sokat elárul, hogy a címeinek és a díjainak felsorolása majdnem hosszabb mint maga az írása. Ilyenkor jut eszembe egykori magyar jógink mondása, aki szerint az élsport csak a "túlhajtott vér" és az "eredmények" pedig semmit nem mutatnak meg az élsportoló valódi személyiségéről, intelligenciájáról, emberi képességeiről...
balos
@kakukkmadár: Hát esetében ez helytálló!Nála a nagy arca kötelezi,hogy neki minden sikerül!Most speciel,nem ö volt a "leggyorsabb"!
namihami
Katinka! A sikereit és eredményeit el kell ismerni és a maga helyén díjazni is! Ami meg is történt! És amiért a MEGÉRDEMELT pénzeket fel is tetszett venni! Tehát a mérleg egálban van!
Mivel elsősorban az uszoda lehetőségét hiányolja, a megoldás az lenne, mivel ez is egy vállalkozás, hát fektessen bele! Építtessen egyet! A haveri körben van olyan, aki ebben már, ---igaz, sokszoros áron--- de bizonyított! És máris ott a lehetőség, akkor nem közpénzen tetszene igazolni a saját és a tanítványok tehetségét!
Eccerű jez, biza!
Lepényleső
...talán ha eddig csak itt élt volna,- tudná,hogy a dolgot meg nem a jó végén fogta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.