Mészáros Lőrinc gyerekei is adtak 220 milliót a sportegyesületnek tavaly, de ez semmi az állami milliárdokhoz képest.

14,6 milliárdot öntött a Fradiba támogatásként az állam

Kubatov Gábor, az FTC elnöke, Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója és Fülöp Attila, a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára Weisz Árpád egykori labdarúgó és edző budapesti szobrának avatásán. MTI/Máthé Zoltán 

Az éves beszámoló szerint 2022-ben összesen 21,8 milliárd forint bevételből gazdálkodhatott a Ferencvárosi Torna Club – írja az Mfor.hu –, miközben az előző évben ennek töredéke állt rendelkezésükre, 8,7 milliárd forint.

A 21,8 milliárd forintnak több mint a fele, 14,6 milliárd forint támogatásként érkezett a kasszába.

Eebből 13,9 milliárd forint a központi költségvetésből származott, vagyis közpénznek nevezhető. Csak a Honvédelmi Minisztérium 4,9 milliárd forintnyi támogatást ítélt meg a klubnak a tavalyi évre a lap szerint.

Összesen hét magáncég is megtámogatta a Fradit tavaly, ezek 643,2 millió forintot adtak.

Közülük a legnagyobb összegű támogatást, 220 millió forintot a Fejér Tervező és Mérnöki Kft. adta.

Ez a cég Mészáros Lőrinc gyerekeinek közvetett tulajdonában áll a zászlóshajó cégükön, a Fejér-B.Á.L. Zrt.-n keresztül.

Forrás: Mfor.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mindössze egy ilyen potom összeggel szúrta ki állambácsi a Frad szemét és ennek ellenére(!!) mégis sikerült nyereségesnek lenni! Biztos a jegyeladások hozták a nagypénzt!
csipetke
Világos, a kevés,megmaradt pedagógus,és az egészségügyi dolgozók béremelésére nincs pénz,de a sportizéékre itthon,és a külhoniaknak mindig van pármilliárd a fiók aljában. Megszorítások,adóemelések orrba&szájba, de nem a sportban... Felháborító, amit orbán művel...
Néro2
Csak ?
Nyuggerek éljenezzetek van itt píííz rogyásig.
15 százalék emelés 40 százalék infláció.
No nem rátok meg senki másra se.
Focira.
A bibliai sáskajárás délutáni piknik csak a várbeli desznyó meg bandájához képest.
Letarolásilag.
telegdilaci
@namihami:Micsoda gyalázat ezeknek a Bűnözőknek csak a Foci számit semmi más amikor másra nem adnak semmit ide meg észnélkül szórják a milliárdokat! mocskos Maffiózók! a nyugdíjak emelésének sem látják most értelmét,nincs itt az ideje csökken az infláció,ezeknek a gazembereknek a saját fizetésük megemelésének itt volt az ideje? mivel tönkre vágták kifosztották az Országot,alkalmatlanok az Ország kormányzására, itt arra van pénz amire akarják főleg a Potrohos disznó és még Ő vonja felelősségre az EU-T hogy hl a pénz nézzen körül az Országban és meglátja mi minden semmiségre szórta el az Emberek pénzét,nem arra amire kapta az Ország,legfőképpen vizsgálódjon a saját családjánál és a haveri baráti körnél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.