A budapesti atlétikai vb volt az első olyan világrendezvény, amelyen a győztesek díjátadóját külön helyszínen, a Medál plázában és nem a stadionban rendezték, ezzel elszakítva győztes és szurkolóját. Ennek hátterére világított rá Vásárhelyi Mária.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Medál pláza...utána kellett néznem, hogy az mi fán terem. A sportolók, edzők, sportvezetők helyében kifogást emeltem volna, ugyanis a díjátadásnak ez a módja nemcsak életszerűtlen, ostoba, hanem hivalkodóan különcködő is. Csak mint a fideszes Magyarország.
Nessy
@Nyírfa: Én a sportolókat és a nézőket sajnálom! Megfosztották őket a legszebb, legemlékezetesebb pillanatoktól! Nagyon idióta volt, aki ezt kitalálta, és mégnagyobb aki meg is valósította!
Nyírfa
@Nessy: 10.30

Egyszerűen érthetetlen. Mit szólt ehhez a Nemzetközi Atlétikai Szövetség vezérkara?
Nyírfa
Orbán, szerintem, addig akar m.elnök maradni, amíg meg nem rendezhet egy olimpiát. Ezzel írná be magát a történelembe, az övé lenne a dicsőség, a babérkoszorú és az ájulat, ez utóbbi a társadalom utolsó leheleteként, mert beledöglene.
De nem fogja megérni, előre szólok, nemhogy olimpia nem lesz, de ő sem min.elnök. Más sors vár rá. Egészen más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.