Vásárhelyi Mária szociológus írása.   "Tök komolyan kérdezem, hogy meddig tűrjük még, hogy a magyar miniszterelnök és a zsoldjába szegődött politikusok, bértollnokok és szellemi verőlegények, akik egytől-egyig a mi adóforintjaikból élnek a nyugati felsőtízezer életformájával!?"

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
" Amíg nem megyünk ki sokszázezren az utcára úgy tiltakozni, hogy nem egy-egy jogfosztás, hanem a rendszer egésze ellen tiltakozunk, nem maradunk ott addig, amíg a hatalom meg nem hátrál, addig rendületlenül épül tovább az emberellenes, fasiszta rendszer és Magyarország lesz Európában az első 21. századi, teljes szörnyűségességében kifejlett fasiszta diktatúra. "

Igen! Erről beszélek már mióta! Nem hazamenni, nem kétszázan meg kétezren kiabálni az igazságainkat!
Már nem egy-egy ügy van, hanem a teljes rendszer leváltásának a szükségessége.
De nem látom a kritikus többség igényét a változásra. A változtatásra. Pedig, talán már csak egy paraszthajszál kell, hogy feltámadjon a méltóságérzet, a felelősségvállalás a gyerekeinkért. Ha ez a fordulat, beérés nem történik meg, ugyan elmehetünk innen, elvándorolhatnak a srácaink, s helyettünk majd jönnek Ázsiából és orosz honból a betelepülők, kapnak állampolgárságot, de már soha többé nem lesz magyar Magyarország. Nem lesz európai, és a most határon túliak , akiknek súlyos felelőssége van a társadalmunk leépülésében, a feneküket a földhöz fogják verni örömükben, hogy Romániában, Ukrajnában, Felvidéken, a Vajdaságban élhetnek.
Vajon hányan gondoljuk ezt át nap mint nap?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
És kik jönnének a helyükre?! Elárulom, hogy olyanok, akik alig várják, hogy ők is megszedhessék magukat, legalább ennyire. Ráadásul, mögöttük állnak az amcsik és a brüsszeli banda - most komolyan, ezzel ki lennénk segítve?! Más meg nincs...
kereső
@vacsi: Irtam már Neked, a három lábú asztal is jobban kormányozna_és nem lopna annyit, mint ezek. Komolyan- "nrüsszelezel"? Hiszen Brüösszel egy város- Belgium fővárosa, amely több száz éve ugyanazoin a helyen áll. Miért nem Eu-t irsz, hogy egyértelmű legyen- oda teszed te is a végbél termékedet azok asztalára, akik etettek volna téged is, ha orbánod nem azt túzi ki célul, hogy ellopja . Gondolkodást már nem is kérek tőled, mert az egy nagyon nehéz tevékenység.
Csizmás Kond
...aki tök komolyat ír az töketlenül komolytalan...ennyit a tökkomolyságról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.