Az MTK otthonában rendezett OTP Bank Liga örökrangadón a Ferencváros számára ütős, 6-1-es győzelemmel zárult a nyolcadik forduló – hozta le az MTI.

A Fradi megnyerte a rangadót az MTK ellen

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A címvédő zöld-fehérek 91. alkalommal győztek a 222. élvonalbeli összecsapáson, míg az MTK 79-szer vitt el három pontot, és 52-szer döntetlenre végződött az összecsapás.

A találkozó a hazai csapat vezetésével kezdődött, miután Sigér hibáját Bognár kihasználta, és Dibusz mellett higgadtan a hálóba terelte a labdát. A Ferencváros azonban nem hagyta magát megzavarni, és nagy fölényben folytatta a játékot.

A góllövőlista éllovasa, Varga, az idény során nyolcadik bajnoki góljával előbb egyenlített, majd Marquinhos találatával fordított a szünet előtt.

A második félidő elején a Ferencváros tovább növelte előnyét, amikor a brazil támadó, Marquinhos, másodszor is betalált. A 63. percben Wingo egy saját térfelén szerzett labdát használt ki, és bombagólt lőtt. A hajrában előbb Abu Fani értékesített egy kipattanó labdát, majd a 92. percben a cserejátékos Pesic állította be a végeredményt.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Győzött a jobbik!
Gratulálok a Fradinak a nagyarányú győzelemhez!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.