Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője az idei szezonban először úgy döntött, hogy nem nevezi a kezdőcsapatba Szoboszlai Dominikot a Premier League-ben – írta meg a Liner.

Klopp nem nevezte a kezdőcsapatba Szoboszlai Dominikot: Megszakadt a magyar középpályás szériája

Szoboszlai Dominik, a győztes magyar válogatott tagja beszél a szurkolók között a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország – Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

A magyar válogatott középpályás a Liverpool Boxing Day-i mérkőzésén, a Burnley otthonában kispadról kezdi a találkozót.

A kezdőcsapatban helyet kapó játékosok: Alisson – Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, J. Gomez – Elliott, Endo, Gravenberch – Szalah, Gakpo, Núnez. Klopp a válogatott középpályást először nem nevezte a kezdő tizenegybe az idei szezon során.

Szoboszlai a szezon során rendkívül aktív volt a Liverpool színeiben, a bajnokságban 1502 percet töltött a pályán, és összesen 1749 percet játszott, beleértve az Európa-ligát és az angol Ligakupát is. Ebben a tekintetben csak Mohamed Szalah előzi meg.

A közelmúltban az angol sajtó többször is kifejezte, hogy Szoboszlai számára jót tenne egy kis pihenés, mivel teljesítménye kissé visszaesett az idény elején mutatotthoz képest.

Bár egy héttel ezelőtt, a West Ham United elleni Ligakupa-mérkőzésen fontos gólt szerzett, és a teljesítménye kiemelkedő volt, az utóbbi hetekben a brit sajtó kritikákat fogalmazott meg a játéka kapcsán.

Forrás: Liner

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pági
Na bumm! És akkor mi van, ha nem kezdő? Háborodjunk fel?
simmering73
Le kéne már szakadni erről a Szoboszlai témáról. Szoboszlai nem a Liverpool. A Liverpool egyik játékosa Szoboszlai. Tudom, ez alapján mosdatják a szerencsent. Erről szól a történet.
Sámannus
Az a helyzet ilyen szinten a sportszerű élet nem a szilvórium leküldésében teljesedik ki. Aki ért hozzá tudja hogy rombol a cefre.Szerintem, ezt az is tudta aki felkínálta neki a meccs végén. Ilyen fiatalon erősnek érzi magát mindenki, de a valóság ettől szomorúbb. sok fiatal tehetséget tört meg a hülye kivagyiság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.