A meccs felvezetéseként fodrászhoz mentek Pesten a koszovói labdarúgó válogatott tagjai. A magyar válogatott fanatikus szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ’09 közleményt adott ki a telt ház előtt megrendezésre kerülő mérkőzés előtt.

Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni felkészülési mérkőzésére. A magyar labdarúgó-válogatott kedden történelmi mérkőzéssel folytatja Európa-bajnoki felkészülését,  hiszen

először méri össze tudását a koszovói csapattal.

Így tetették rendbe a frizurájukat a koszovói játékosok.

Tömegesen tetették rendbe a frizurájukat Budapesten a magyar válogatott elleni kedd esti meccsre készülő koszovói labdarúgók – tudta meg a Mandiner.

Fodrászhoz rohantak a koszovói labdarúgók Budapesten a történelmi mérkőzés előtt, ismét telt ház lesz a Puskásban a magyar válogatott meccsén – videón a hajvágás

Fotó: TikTok

A mérkőzést megelőzően a magyar válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ’09 közleményt adott ki:

„Szurkolótársaink, barátaink! Holnap újra a Puskás Arénában szurkolhatunk a válogatottnak, amely immáron 13 mérkőzés óta tartja veretlenségi sorozatát. A mérkőzés előtt a Verseny utcában találkozunk 17 órától, ahonnan 17:45-kor indulunk a stadionba.”

"Szimbolikus jelentőségű az a gyülekező számunkra, hiszen itt alakult meg a csoportunk majd 15 évvel ezelőtt. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy egyre többen csatlakoztok a mérkőzés előtti találkozókhoz, hangulatfokozáshoz. (…) Égjenek a tüzek, fáklyák, római gyertyák, de nagyobb hangsúlyt fektessetek arra, hogy figyeltek szurkolótársaitokra!"

„A Murányi-Verseny utca sarkán megtaláljátok ajándéktárgyainkat, a befolyó bevételekből szeretnénk az évben a Rózsa Sándorhoz hasonló monumentális látványt is készíteni, büszkeséget hozva mindannyiunknak, a nemzeti színeinknek. Köszönjük, ha segítitek munkánkat! Dörrenjünk a stadionban újfent egy hatalmasat! Mindörökké Magyarország!”

Az Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a találkozóra minden jegy elkelt, telt ház buzdítja majd a 13 mérkőzés óta veretlen nemzeti csapatot.

A hajvágásról készült videót itt nézheti meg:

@barberhouselurdy Felkérést kaptunk a Koszovói futball válogatottól a keddi mérkőzés előtt hogy tegyük rendbe a frizurákat. Jól sikerült de reméljük nem ezen fog múlni!

Forrás: Mandiner, goal.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.