Nagyon kár az első 55 percért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""--Marco bácsi, ezek berúgják!
--Sebaj fiúk, nem a győzelem...és különben is, lóvé már megvan és csinálunk, amit akarunk, meg is lesz! Veszíteni csak a hülye szurkolók, adófizetők fognak!""
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""--Marco bácsi, ezek berúgják!
--Sebaj fiúk, nem a győzelem...és különben is, lóvé már megvan és csinálunk, amit akarunk, meg is lesz! Veszíteni csak a hülye szurkolók, adófizetők fognak!""
Clavigo
Lényeg az adómentes 500 milla / év.. Oszt jó nspot.
colibri
Ezért a Svájcnak szép eredményért érdemes volt kivonulni a magyar politikus focibu.iknak.
rücsü41
Baj már a harmadik gól előtt is látszott, mert Embolo a harmadik gól előtt is gólhelyzetbe került, csak a labdájával kitörő csatár kicselezte magát a kapu elől és nem tudták az üres kapuba rúgni a labdát.Így már korábban is eldőlhetett volna ez a mérkőzés.Orbán a kirúgott labdát egyszerűen nem tudta levenni , vagy oda fejelni a csapattársának, inkább csak beletette a fejét a kirúgásba, a labda felfelé szált amit Embolo lekezelt és a kifutó kapus felett , mellett beemelte a labdát.Nagy hiba volt.Olyan érzésem volt mintha az észak-ír mérkőzés utolsó perceit látnám, mert ott is hasonló volt a helyzet.Az a körülmény hogy támadunk nem mentesíti a játékosokat a biztonságos játék alól, a kirúgott labdát egy válogatott szintű játékosnak tudni kell jó helyre továbbítani!A jó és szoros védekezést mindig szem előtt kell tartani, inkább ki kell rúgni a labdát, mint hogy passzoljunk az ellenfélnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.