Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook oldalán reagált a magyar futballválogatott Svájc elleni meglepő EB-vereségére. Innentől kezdve győzni kell a magyar válogatottnak, azaz a házigazda, bivalyerős németeket kell megverni. Orbán Viktor ezt a kőkemény realitást tudatosította mindenki előtt. 

A Blikk emlékeztetett arra, hogy a fociszerető Orbán Viktor nagy izgalommal várta a magyar válogatott szombati bemutatkozó mérkőzését Svájc nemzeti együttese ellen. A miniszterelnök a Facebook-oldalára posztolt egy képet, amin egy magyar mezbe öltöztetett TV Macit tart.

A mérkőzést követően a miniszterelnök szintén a Facebook-oldalán reagált a végeredményre: egy képet posztolt a válogatott tagjairól, amin nagy betűvel a "Kár érte" felirat olvasható.

Most már győzni kell!

- emelte ki az egyetlen lehetséges opciót a miniszterelnök, ha a válogatott tovább akar jutni a csoportjából. Legközelebb Németország válogatottjával lépnek pályára, győzelmi kényszerben. 

Orbán Viktor nem sok lehetőséget adott a válogatottnak, kőkeményen realista üzenetet küldött

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Követelem a gólok újraszámlálását. Svájc-Magyarország 3:1
x.com/Jzsi18313051/status/1801992349553201467/photo/1
Kétharmad! Magyarország - Svájc, a fidesz matek szerint.
x.com/LszlKovcs159757/status/1802038886698250494/photo/1
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
"Nem vagyok fociszakértő",de ebböl is kiderült,hogy a dagi fölöslegesen bassza el a magyarok milliárdjait a beteges hobbijára! - ha legközelebb kipicsázák 6-0 ra a németeket ,akkor is ez lesz a véleményem! a dagi úgy viselkedik mint egy sportbuzi arisztokrata a XVIII. sz ból...
csak úgy....
az a miniszterelönök,aki milliárdokkal támogatja a hobbiját,miközben ez egészségügy ,oktatás egyre jobban rothad, az egy népirtó, hazaáruló elmebeteg!
balos
@csak úgy...: Lehet,hogy csak ketten vagyunk ezen a véleményen?Ha nem így lenne már régen a putyin seggében lenne tárogató a csúti debil!
Menőmanó
Az elmebeteg f@sznak a foci a legfonosabb most is, amikor naponta 400 millát bukunk a megátalkodott fafejűsége miatt, ami a mai nappal 1,2 milliárdra rúg. Holnap mmegint hozzá jön 400 milla.
És még most is azt ugatja, hogy az uniónak jobban fog fájni. Mennyi hasznos dologra lehetett volna fordítani ezt az ablakon kidobott pénzt.
Hogy rohadna meg ez a gusztustalan, "váladékos, nyálkás, csigaszerű" csúti zsírdisznó.
jáger laszló
Háborús állapotok közepette
OV-nak még a focira is jut ideje
Hát ez fölöttébb érdekes!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Szerintem a következő mérkőzésre állítsák be a tompikát!A láttára biztos ezerfelé szaladnak az ellenségük 11e!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.