Szijjártó Péter a Facebook oldalán egy kis videóban üzent a magyaroknak és a válogatottnak, hogy – idézzük: – „Mindenhol ott voltunk, hogy segítsünk … és szerdán is ott leszünk, mert nyerni kell!”

Mint arról a Propeller már írt Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook oldalán reagált a magyar futballválogatott Svájc elleni meglepő EB-vereségére. Innentől kezdve győzni kell a magyar válogatottnak, azaz a házigazda, bivalyerős németeket kell megverni. Orbán Viktor ezt a kőkemény realitást tudatosította mindenki előtt.

A mérkőzést követően a miniszterelnök a Facebook-oldalán reagált a végeredményre: egy képet posztolt a válogatott tagjairól, amin nagy betűvel a "KÁR ÉRTE" felirat olvasható.

Most már győzni kell!

- emelte ki az egyetlen lehetséges opciót a miniszterelnök, ha a válogatott tovább akar jutni a csoportjából. Legközelebb Németország válogatottjával lépnek pályára, győzelmi kényszerben.

Szijjártó Péter külügyminiszter is posztolt. Mint írta:

Mindenhol ott voltunk, hogy segítsünk … és szerdán is ott leszünk, mert nyerni kell!

„Szerdán is ott leszünk, mert nyerni kell!” – Szijjártó is megszólalt a válogatott váratlan veresége után

Szijjártó Péter   Fotó. Facebook/Szijjartó Péter 

Fotó: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Az ország sorsa nem a focin múlik. Undorító hogy mégis úgy tesznek mintha a jobb BL szerepléstől kevesebb funkcionális analfabéta lenne az országban. Persze a foci pénzmosodának is mindig jó volt.
rücsü41
Nem Ti hiányoztatok a mérkőzésről Péter, hanem a nagyobb tudás, az akarat ,hogy mi jobbak vagyunk, és ha tudják a játékosok hogy ezt a játékot gólra játsszák , akkor a gólok, a helyzetek értékesítése és a biztonságos védekezés hiányzott!
Méhes
miért volt váratlan ez a vereség? nagyok voltak az elvárások
Toller Béla
Mennyééé, mennyetek...mi fizetjük az egészet, utána egy kis pihi, aztán fel a repcsinkre és nyomás haza, a helikopterünk majd elvisz Dunakeszire ...
Billibácsi
Nem látom a fotón Dzsuzsákot! Összevesztetek? A lépcsőn meg nem árt kapaszkodni! Véletlen megbotlasz, legurulsz és bevered az okos buksidat!
simmering73
Ennyire meg akar felelni a gazdájának. Van egy rossz hírem prüntyike. A következő meccsen sem nektek fog állni a zászló. Aztán lassan lehet gondolkodni, hogy melyik charter járattal jöttök haza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.