A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali csalódottan nyilatkozott az Abu Dhabi Nagydíj után, amiért elbukták a konstruktőri harmadik helyet, de nem felejtett el köszönetet mondani Kimi Raikkönennek, aki év végén távozik tőlük.

Forrás: F1világ.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
messzelato
Kimi nem érdemli mega gratulációt.alul teljesített minden várakozást.Jövőre marad a wrc.
ugyeugye
sajnálom. szeretem a finneket, így a két versenyzőt is kiemelten.

de az a pááááááááálya! látszik, h nem számított a pénz. Valamiért állandóan Szemiramisz függőkertje jutott az eszembe.
51kacsa
@ugyeugye: S a pályát vizslató hölgyek a kicsike yachton, rajta a kicsike helikopter. Fel sem fogja az agyam, hogy létezik ilyen gazdagság, vagy ott ez a természetes?! (jól elnavigálták a gólyámat!)
ugyeugye
@51kacsa: kevés kivétellel üresek és buták. úgyhogy nyugi. én csak a napsütést irigylem onnan :)
messzelato
@ugyeugye: Nem akarok részrehajló lenni ezért nem állok Kimi mellé.Ennél ő sokkal jobb versenyző csak valamiért nem érzi magát motiváltnak.Nézd meg az új japót Kobajasy-t, Kimi mögül indult és a 6. helyen végzett ehhez képest egy világbajnok versenyző és egy világbajnok csapat 12. hely.Többet vártam...kár volt.
szaboria
Nő létemre szeretem aForma 1-et de sajn os tudomásul kell vennünk, hogy itt is uralkodik az az elv most ti lesztek alegjobbak holnaop ők.Kiemlékszik mikor a ferrerinak azért adtak pénzt ne mindig ők nyerjenek mert keztdet vissza esni a nézetség.

@51kacsa: Bizony ennyit számit,hogy olaj van alábuk alatt.Nálunk is van rengeteg gázmező de olyanra hiavtkoznak sokba kerül a felszinre hozni érdekes lehet, hogy kanadának meg fogja érni?Minimum 50 évre elegedő gázvan a délirégioba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.