Nem szedek gyógyszert, és nem is védekeztünk a barátommal, aki elment (bennem). A kérdésem az, hogy akkor is terhes lehetek, ha csak ő ment el és én nem?

Forrás: Kamaszpanasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Nem hiszem el, hogy a XXI. században vannak ilyen alultájékozott fiatalok...
Ha a nők csak akkor esnének teherbe, amikor a megtermékenyülést előidéző menet alatt orgazmusuk is van, a ma élő emberiség 90%-a nem is létezne.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Én ezt a kérdést nagyon is elképzelhetőnek tartom. A mai fiatalok pornón nőnek fel, fogalmuk sincsen a szexualitás valódi értékéről. Alapvető hiányosságok vannak a biológiával, az emberi testtel kapcsolatos tudásukban. A pornó csak azt tanítja meg, mit hova lehet dugni ( olyan helyre is, amit normális ember el se tudna képzelni) Ugyanakkor a legtermészetesebb és legalapvetőbb folyamatokról halványlila-segéd fogalmuk sincs :PPP
inkvi
Ezek szerint a nyakkendős bikának el kell élveznie?

@Atomqkac: A szecskavágó abban sincs benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.