A férfiak kétszer nagyobb valószínűséggel maradnak szexuálisan aktívak idős korukban, mint a nők, de a jó egészség mindkét nem esetében kulcsfontosságú tényező.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: Gabbica
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@csutak: Na jó, csak poénkodtam. Most komolyan: valaki azt mondja, hogy ő még mennyire és hányszor, az nem biztos, hogy így is van. Csak itt a matematikával is probléma van, mert - ha nem a homoszexuálisokról beszélünk - általában egy nőhöz egy férfi is kell. Alapvicc: János bácsi elmegy az orvoshoz és panaszkodik, hogy a szomszédban a Józsi két évvel idősebb, mint ő, és azt mondja, hetente két alkalommal még az asszonnyal "hál". Azt mondja erre az orvos: mondja maga is János bácsi. Lehet nagyot mondani, természetesen. Készítsenek ilyen felmérést a házaspároknál, és akkor azt mondom, közel leszünk az igazsághoz.
csutak
@vukkocska: Akkor elásom a csatabárdot:)
Amúgy nekem a Cindy Crowford volt meg félig, mert én benne volnék:)
inkvi
Én igen! Legalább is gondolatban! helyes a megállapítás!
csutak
@Kakastoll: Mit kezdenék egy fiatalabbal?
Nem hinné el, ez azért puha, hogy neki ne fájjon:)))
Kakastoll
@csutak: épp ez az, a fiatal keményíti....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.