Vannak, akik minimális kosztpénzből főznek, nem engedhetik meg maguknak a legkülönfélébb friss zöldségeket. Ilyen körülmények között nehéz lehet új ételekkel előállni...

Forrás: medizona.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@szaboria: mi is járunk a penny-be, de a 149 ft-os tejföl kb. annyira tejföl, mint amennyire "házi" az a tészta amit eladnak házi tésztaként. Erről mondhatnál vlamit, hogy mit láttál, hogyan készítik, mert azt tudom, hogy a tojást kispórolják, de egyebet nem tudok. A tejfölbe meg valami növényi olaj adalékot adnak, nem jut szembe a neve....:P

@bigyibogyo: 300 ft egy személyre se nagyon elég, épp ezért írtam az előbb. A kruplidnál az egy kg rendben van, de a 3-4 tojás hány főnek lesz? :)
Igaz mi nagyon tojásosan, sok tejföllel szeretjük. XD
fülig jimmy
@Atomqkac: @szaboria: A tejföl kb.3o %-a pálmaolaj,a turó ami jobbacska 1/2 kg az 399 Ft,ha szerencséd van akkor leértékelve 299Ft.A tészták egy termékcsoport /gyermelyi/ kivételével tojásporral készülnek,ami mücucc.
@bigyibogyo: Mindegy milyen adagokat csinálsz,az arányokkal van problémád,esetleg akkor nem,ha a krumplit jó vastagon hámozod.
inkvi
Én tudok! 7 deka libamáj! De a parlamentbe, ha betoltok, akkor már ez sem lesz gond!
szaboria
@Atomqkac: Meg nyugtatlek a legdrágább tejfól még rosszab mint gondolnád mert ott a márka nevet fizettettik meg veled.
szaboria
@inkvi: Elaludtál már késő legfeljebb az összi önkormányzati választásra készülj ha a fidesz azt is nem akarja kitolni.Lehetsz még polgármester és futni fogja libamájra. Vagy ha ezt nem akarod veszel két három libá tminden nap megtömöd és láss csodát egyből lesz 10000.-ft értékű liba májad.
bigyibogyo
@Atomqkac: Hát Én 1 réteg krumpli, 1 réteg tojás, 1 réteg kolbász.. Tejfölt meg csak a tetejére. 20 cm a jénai felső átmérője. Jövő hétre terveztem, majd felírom mit mennyiért vettem.

van egy egri kajálda ami 50% kedvezményt ad 2 hónapon keresztül. 450 Ft -ért hoztak házhoz grillezett csirkemellet körettel :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.