Amikor külföldre utazunk, sokszor olyan dolgokat is megengedünk magunknak, amiket odahaza nem mernénk bevállalni.

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Bizony érdekes dolgokra képes hazánk fia (de a többi náció is!) külföldön!
Én holland rendszámmal melóztam sokáig, előttem nyugodtan adták magukat a honfitársak:)
qxy
Sajnos a magyar még mindig nem nőtt fel ahhoz hogy ne kukkoljon.Egyszer egy ilyen hasaló csoporthoz mentem oda akik a tó túlsó parti nudista strandot figyelték Miért nem mentek át és ott van az egész a szemed előtt.HÁÁÁT AZ CIKI.Ez volt a válasz..
Főnixxxx
Én a férfiakat maximálisan megértem, amikor szívesen gyönyörködnek a húskínálatban. Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy nálam más az értékrend. Egész életemben viszolyogtam a meztelenkedéstől, nálam kitüntetésnek számít, ha egy férfi láthatja a testemet meztelenül. Ehhez azt is hozzáteszem, hogy én sem vagyok kíváncsi tök idegen pasasok corpuszára.
Eszembe se jutna vadidegeneknek mutogatni magam se ingyér' se pénzért :)
Nem vagyok sem álszent, sem prűd, egyszerűen így érzem helyesnek. Arról már nem is beszélve, hogy még egyetlen férfit sem zavart, hogy nyáron a lebarnult testemből elővillant a fehér, izgalmas cickóm.
Ugyanakkor nem ítélem el a nudistákat, mert nyilván az ő értékrendjükbe mindez belefér, sőt ettől érzik jól magukat. Tegyék.
De én nem vagyok rájuk kíváncsi, ergo, nem is megyek ilyen helyre.
qxy
A nudik nem azért nudik. Pld. A nudi strandon ahól fű van ott tényleg fű van nem csikk meg szemét.Ha iszol valamit a büfében nem fizetsz ,csak ha felöltöztél mikor távozni akarsz. Csoda de mindenki fizet. Nem lopják ki a szemed.ha elmész úszni.Volt hogy egy hét alatt 8 pénztárcát felejtettek ott az asztalon. Mindenkinek meglett mert nem bántja senki. Mindenki tegez mindenkit.Na ezek azok a dolgok többek közt ami jó a nudiba. Ja és nem kötelező levetkőzni.mert rájössz hogy tényleg nagyon jó.A másik strandon bármit csinálsz minden és mindenki "ciki" ( nézd máá hogy néz ki)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.