Előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, mert gyanú merült arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott szombat hajnalban Budapest és Fót között.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
trix
Nem lepődnék meg rajta, ha bebizonyosodna, tényleg ő volt a baleset okozója. Észbe kaphatna már, hogy kinőtt a bulizós korszakból, mert elképzelhető, hogy onnan jött ittasan. Kapásból eltiltanám a vezetéstől, jogsit többet nem adnék neki.
luciferi
Kimossák, mint egy koszos zoknit. Mert az.
csikknorisz
@kevijeni: Mar elkezdtek a mosdatast: Miután meghallgatták, hazaengedték a rendőrségről Stohl Andrást, akivel kapcsolatban gyanú merült fel, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott szombat hajnalban Budapest és Fót között. "S. Andrást mint balesetben részt vevőt a dunakeszi rendőrkapitányság munkatársai meghallgatták, majd hazaengedték" - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ( PRMFK) sajtóügyeletese szombat délelőtt az MTI-vel. Kovács Viktória tájékoztatása szerint a dunakeszi kapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt. Jelenleg szakértői véleményekre várnak. Kovács Viktória szombaton 11 óra után az MTI kérdésére elmondta: vérvétel útján fogják megállapítani, hogy ittas volt-e a sofőr, vagy sem. A vizsgálat eredménye várhatóan jövő hétre lesz meg. (MTI)
laja001
Ráférne már egy kis börtön büntetés és örökre eltiltani a vezetéstől!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.