Stohl szava mit sem ér, esküdözött ő már előző balesetekor is, hogy többé nem iszik

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@inkvi: a szakértésben volt, hogy minimum 0,5 L mennyiségű röviditalnak megfelelő a véralkohol szintje. És azóta már megerősítették.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@lsalamo: mindent el is mondtál ezzel: "olyan átéléssel, tűzzel vezette a valóságsókat" megemelte a műsorok színvonalát.
Hát ha azt vesszük, hogy a valóságsóknál gagyibb xart nehezen lehetne előállítani, akkor máris megdőlt az elméleted. Én egyiket se bírtam nézni, annyira viszolyogtató volt, érdekes módon Stohlnak komoly szerepe volt abban, hogy kimondottam utáltam a VV-t meg a Big Bránert is. Főcím..., elkapcs!
szaboria
Sajnos a média fene gyerekei nem csak Stohl az egyedüli túlsokan azt hiszik magukról megtehetnek. De sok média szereplövel volt dolgom amikor közlekedési balesetet okozotak csak akkor ezek mindig ellettek halgatva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.