Fót — Stohl András (43) a jelek szerint nemcsak saját karrierjét és életét tette tönkre, de viselt dolgaiban és balesetében egyaránt teljesen ártatlan élettársát, másfél éves kislányuk, Fraciska édesanyját is bajba keverte május 8-ának végzetes hajnalán.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Major Betty
Sthol milyen ember ha képes lett volna a barátnőjére kenni a balhét nem semmi azért mert szinész neki mindent lehet egyébként sem egy nagy pasas elég nulla bűnhödjön csak
vukkocska
@Betty53: 1. ha akarná sem tudná rákenni, mert a baleset résztvevői látták, hogy ő vezetett. De esze ágában sincs rákenni. 2. azért hülyeség amit a cikkíró ír, mert nincs hamis tanúzás, mivel az élettárs megtagadhatja a tanuvallomást, és valószínű ezzel a jogával élni is fog. 3. Ez az egész már megint arról szól, hogy kell a hír.
inkvi
@vukkocska: Az 1-es pont nagyon ül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.